D dagcı Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,900 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 68 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 19 Kas 2023 #1 Tek Tavada Nefis Makarna Tanımı İçin Malzemeler 1 kesim tavuk göğsü 1 paket çubuk makarna 2 adet soğan 3 diş sarımsak 1,5 su bardağı domates konservesi 1,5 su bardağı süt (Yarısını krema kullandım) 4,5 su bardağı sıcak su Rendelenmiş kaşar Tuz,kekik,karabiber,toz biber İnce kıyılmış maydanoz(4-5 dal) Tek Tavada Nefis Makarna Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bugün en pratik ana yemeklerden birini hazırladım. Lezzetine dolamayacaksınız Tavaya sıvı yağı alalım. Ay biçiminde doğranmış soğanları ve rendelenmiş sarımsakları kavurup küp küp doğranmış tavuklarımızı ekleyelim. Tavuğu kavurduktan sonra tencereye makarna,domates sosu ve baharatları alalım. Üzerini geçecek kadar kaynar su ek edip ağzı kapalı pişmeye bırakalım. Makarnalar hafifi yumuşayınca içerisine sütü ek edelim. Tekrar pişmeye bırakalım. Pişen makarnamızı ocaktan almadan kaşarı ve maydanozları ek edip son sefer karıştırıp ocaktan alalım. Sıcak servis edelim. Afiyet olsun. Tek Tavada Nefis Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Tek Tavada Nefis Makarna Tanımı İçin Malzemeler 1 kesim tavuk göğsü 1 paket çubuk makarna 2 adet soğan 3 diş sarımsak 1,5 su bardağı domates konservesi 1,5 su bardağı süt (Yarısını krema kullandım) 4,5 su bardağı sıcak su Rendelenmiş kaşar Tuz,kekik,karabiber,toz biber İnce kıyılmış maydanoz(4-5 dal) Tek Tavada Nefis Makarna Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bugün en pratik ana yemeklerden birini hazırladım. Lezzetine dolamayacaksınız Tavaya sıvı yağı alalım. Ay biçiminde doğranmış soğanları ve rendelenmiş sarımsakları kavurup küp küp doğranmış tavuklarımızı ekleyelim. Tavuğu kavurduktan sonra tencereye makarna,domates sosu ve baharatları alalım. Üzerini geçecek kadar kaynar su ek edip ağzı kapalı pişmeye bırakalım. Makarnalar hafifi yumuşayınca içerisine sütü ek edelim. Tekrar pişmeye bırakalım. Pişen makarnamızı ocaktan almadan kaşarı ve maydanozları ek edip son sefer karıştırıp ocaktan alalım. Sıcak servis edelim. Afiyet olsun. Tek Tavada Nefis Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı