morfeus
Yeni Üye
ÖSYM, 2021 Yükseköğretim Kurumları İmtihanı sonuçlarını "sonuc.osym.gov.tr" internet sitesinden açıkladı. Üniversite tercihleri 5-13 Ağustos 2021 tarihleri ortasında yapılacak.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Lideri Prof. Dr. Halis Aygün, 26-27 Haziran'da gerçekleştirdikleri Yükseköğretim Kurumları İmtihanı (2021-YKS) sonuçlarının açıklandığını bildirdi.
Aygün, toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada, "26-27 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz Yükseköğretim Kurumları İmtihanı (2021-YKS) sonuçlarını
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
sayfamızdan açıkladık. Sonuçların tüm adaylarımıza ve ailelerine iyi olmasını dilerim" tabirlerini kullandı.Üniversite tercihleri ne vakit başlayacak?
2021-YKS tercihlerinin 5-13 Ağustos tarihleri ortasında alınacağını belirten Aygün, "Adaylarımızın tercihler başlamadan evvel daha sağlıklı bir kıymetlendirme yapmalarına imkan vermek hedefiyle 2021-YKS kıymetlendirme süreçlerini hızlandırarak imtihan sonuçlarını ilan edilen tarihten daha erken açıkladık. Adaylarımızın 5-13 Ağustos 2021 tarihleri ortasında yapacakları 2021-YKS tercihlerinin şimdiden güzel olmasını dilerim." değerlendirmesinde bulundu.