T tekin Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,708 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 95 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 10 Eki 2023 #1 Teremyağlı Bisküvili Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler 1 paket eti burçak bisküvi Muhallebi için; 1 litre süt 1 su bardağı irmik 1 su bardağı şeker 1 su bardağı hindistan cevizi 90 gram teremyağ Süslemek için; Hazır çikolata sosu Çekilmiş fıstık Teremyağlı Bisküvili Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Muhallebi için teremyağ hariç tüm gereçleri tencere alın. Kaynayıncaya kadar karıştırın ki tabanı tutmasın. Kaynadıktan sonra ocağın altını kapatıp teremyağı içine atın ve uygunca eriyinceye kadar karıştırın. Hafif ıslatmış olduğunuz baton kalıbın içerisine dökün. Bisküvileri uzunlamasına içine sırayla yerleştirin. En az 3 saat buzdolabında bekletin. Süslemek için ben çikolata sosu ve fıstık kullandım siz dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Not!!!. Bardak ölçüm 200 ml Afiyet olsun Teremyağlı Bisküvili Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Teremyağlı Bisküvili Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler 1 paket eti burçak bisküvi Muhallebi için; 1 litre süt 1 su bardağı irmik 1 su bardağı şeker 1 su bardağı hindistan cevizi 90 gram teremyağ Süslemek için; Hazır çikolata sosu Çekilmiş fıstık Teremyağlı Bisküvili Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Muhallebi için teremyağ hariç tüm gereçleri tencere alın. Kaynayıncaya kadar karıştırın ki tabanı tutmasın. Kaynadıktan sonra ocağın altını kapatıp teremyağı içine atın ve uygunca eriyinceye kadar karıştırın. Hafif ıslatmış olduğunuz baton kalıbın içerisine dökün. Bisküvileri uzunlamasına içine sırayla yerleştirin. En az 3 saat buzdolabında bekletin. Süslemek için ben çikolata sosu ve fıstık kullandım siz dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Not!!!. Bardak ölçüm 200 ml Afiyet olsun Teremyağlı Bisküvili Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı