bilgiliadam
Yeni Üye
Teyzem İçin Doğum Günü Mesajları bu konu teyzeler için doğum günü kutlama sözleri ve mesajlarına yer vermektedir Çok sevdiğiniz teyzenizin doğum günümü var? Onu memnun etmek ve en güzel doğum günü sözleri ile anımsamak istiyorsanız sizlere en yeni teyzeler için doğum günü anma sözleri ve mesajlarını paylaşıyoruz 1549097657 1549097657 teyzemicindogumgunumesajlari5c555abe7736dteyzemicindogumgunumesajlari5c555abe7736d teyzemicindogumgunumesajlari5c555abe7736d Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yasarken geleceğin sana kalbindeki bütün dilekleri vermesini diliyorum Doğum Günün Kutlu Olsun Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata Defalarca sevgiyle yaşa! Nice yaşlara Dileğim bugün dilediğin bütün dileklerin gerçek olması Şayet yanında değilim fakat bil fakat kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum Nice yaşlara Dünyada essiz bir güzellik varsa o da kalbindedir Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin İyi ama varsın ve iyi ama doğdun! Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine yerinde ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Nice seneler Hmmmm bu mesajı niçin çekiyorum, unuttum, inan hiç hatırlamıyorum Dur bakayım dur dur buldum Doğum günün kutlu olsun ! Yaşa Sev Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun Nice mutlu, neşe saçan ve hayat doymuş yaşlara Bir yıl daha bitti, fakat sakin üzülme süre tez geçiyor diye Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım fantastik bir yıldı dersin Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle Nice yıllara Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün defalarca güler, neşeni hiç yitirmezsin Sevgi batmış kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğum günün kutlu olsun! Yokluğun yağmura yazı yazmak dek güç, sensizlik vefat değin acı, sen nefes kadar kayda değer, canım dek değerlisin, iyi ki doğdun birtanem Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Ancak sen benim için sadece bugün yok her gün farklı ve özelsin Dostluğunun, arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam çok zorlama Kalbim daima seninle İyi fakat varsın Birlikte daha nice yaşlara Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun Doğum günün kutlu olsun FLUUUPPP! Bu bir sms sürprizi Sana talih getirmek için burada Bu yüzden anında gözlerini kapat ve bir şey dile Mutlu yıllar sana, mutlu yıllar sana Kısa bir mesaj olmalı bu Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan Bil ki unutulmadın Doğum günün kutlu olsun! 160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye düşünüyorum ama aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor Seni seviyorum Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak dek sağlık, melekleri kıskandıracak dek sevinç getirmesi dileğiyle nice yıllara Teyzeler yıldızlar gibidir, onları defalarca göremezsin fakat senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin Doğum günün kutlu olsun Güneş değin sıcak Kar her birine değin berrak Yağmur kadar saf ve Temiz bir ömür dileğiyle Doğum Günün Kutlu Olsun Dalgalar vuruyor sahile,yıldızlar parlıyor sonsuz mavide bende bitmez sevgimle koşuyorum her zaman gecelerde Doğum günün kutlu olsun Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına parlak saçarak girdin hayata Her Zaman sevgiyle yaşa! Nice yaşlara Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yallar çabuk geçenlerdir Gelece?ini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha hoş, isteklerine yerinde ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor Daha nice mutlu yıllara Yokluğun yağmura yazı kâğıda dökmek dek zorlama, sensizlik ölüm dek acı, sen nefes dek manâlı, canım değin değerlisin, iyi ama doğdun birtanem Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması Belki yanına değilim lakin bil fakat kalbimin en derin uygun seninle kutluyorum Nice Yıllara