Son Konu

Thiocilline nedir, ne için kullanılır, ne işe yarar? Thiocilline krem 2022 fiyatı

seocu

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
153,414
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
imodifier

Cilt üzerinde kullanılan ve antibakteriyel özelliklere sahip olan Thiocilline krem nedir, nasıl kullanılır, yan etkileri nelerdir, ne işe yarar, muadili nedir, fiyatları nedir, özellikleri nelerdir, cilt üzerinde hangi etkileri vardır gibi soruların cevaplarını sizler için araştırdık.



Thiocilline krem tüp içerisinde 5 gram beyaz renkli pomad olarak kullanıma sunulmuş olan ve gözdeki çeşitli iltihabi ve mikrobik durumları ve yaralanmaları kontrol etmek için kullanılan bir göz pomadıdır. Etken maddesi Basitrasin ve Neomisin olan bu krem birçok bakteriye karşı etkili birer antibiyotiktir. Hassas mikroorganizmaların neden olduğu yüzeysel oküler enfeksiyonların tedavisi için kullanılan topikal bir antibakteriyel ajandır. Bu ilaç genel olarak enfekte yaralar, yanıklar, aşılar, ülserler, piyoderma, deri ve doku iltihabı, impetigo, uyuz, pediküloz, tinea pedis yani ayak mantarı, kontakt dermatit ve alerjik dermatitinin ikincil enfekte cilt lezyonlarında kullanılır. Eğer ilacın içindeki maddelerden herhangi birine karşı alerjiniz var ise, kullanmayınız.

Bu ürünü ciddi cilt yaralanmaları (derin yaralar veya delinmeden dolayı oluşan yaralar, hayvan ısırıkları, ciddi yanıklar gibi) için kullanmadan önce doktorunuza danışın. Bu tip durumlar için farklı bir tedavi gerekebilir.

RsaBu_1601904171_97.jpg

THİOCİLLİNE KREM NASIL KULLANILIR?

Bu ilaç sadece ciltte kullanım içindir. Bu kremi mutlaka doktorun talimatlarına uyarak uygulayın.

Kullanmadan önce ellerinizi yıkayın. Etkilenen bölgeyi temizleyin ve kurulayın. Daha sonra, genellikle günde 1 ila 3 kez veya doktorunuz tarafından belirtildiği gibi, ince bir tabaka halinde kremi etkilenen bölgeye sürün ve hafifçe ovalayın. Bölgeyi steril bir bandajla kaplayabilirsiniz. Kremi uyguladıktan sonra ellerinizi yıkayın.

THİOCİLLİNE KREM FİYATI

Bu kremin güncel fiyatı 33.17  TL’dir.


 
Üst Alt