Son Konu

TikTok'ta Viral Olan 10 İlginç ve Kullanışlı Ürün

bilgisayarci

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
imodifier

Her geçen gün daha çok kullanıcıya ulaşıp yenilenen, geçtiğimiz günlerde de DALL-E rakibi yeni özelliği ile gündeme gelen TikTok'ta çok eğlenceli (!) görüntülerin yanında bir de viral olan eserlerin görüntüleri var. Milyonlarca izlenen bu görüntülerdeki eserler kestirim edeceğiniz üzere genelde Amazon'da bulunan eserler. 

TikTok'ta hayatımda hiç geçirmediğim kadar vakit geçirip en çok beğenilen eserleri bulup Türkiye'ye de satışı olan ve yeterli yorumlar almış olanları listeledim. Çoklukla ABD, Avrupa ve Çin'den oldukları için kimileri biraz yüksek fiyat etiketine sahip olsa da, merak edenler için hepsi linkleriyle aşağıda!

TikTok'ta viral olan 10 eser tavsiyesi

Kendi cool kahvemi meskende kendim de yaparım diyenler için SimpleTaste süt ve kahve köpürtücü

ae5913068367fd1f3bf5de749ff194bfefc8ce1a.jpeg

Karşıma en çok çıkan eserlerden biri bu süt ve kahve köpürtücüler oldu. Şayet meskende kendi kendinize baristacılık oynayıp lezzetli oluşunun yanında cool görünen kahveler yapmakla ilgileniyorsanız, denenebilecek bir eser. 

Ürüne göz atmak ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Gerçek ekran bağımlılarına: Bilgisayara sabitlenebilen mıknatıslı telefon standı

b9564455fc0e6dd87c3f9ae83d794bb529994eae.jpeg

Bu da daima karşıma çıkan eserlerden biriydi. Genelde görüntülerde gördüğüm markanın Türkiye'ye satışı olmasa da alternatifini buldum. Bilgisayar ekranının ardına takılarak telefon için askı üzere bir stand haline gelen bu eser bilhassa masa başında çalışanlar için pratik olabilir.

Nedense en çok hoşuma giden eser: Köpekler için suluklu yürüyüş aksesuarı

113c87482f5f9183881f9d8a40715e562ad0e969.jpeg

Eğer bir köpeğiniz varsa bir talih vermeniz gereken bu eser TikTok'ta da hayli sevilmiş. İki kısımdan oluşan eserin bir kısmı ağızlığı da olan bir sulukken alt kısmına ise ödül maması ya da poşet koyabileceğiniz bir bölme var 

Sıvı beslenmeyi sevenlere pratik bir teklif: Taşınabilir blender

47e6518390e128bc844f5f8e79dcb72c62744061.jpeg

Son periyotta en tanınan eserler ortasında bu taşınabilir blenderlar yer alıyor. Eserin TikTok'ta birkaç farklı marka seçeneği karşıma çıktı, ben Türkiye'ye de satışı olan bir alternatifini buldum. Fiyatı çok da uygun değil ancak şayet gereksiniminiz olan bir eser olduğunu düşünüyorsanız göz atabilirsiniz. Tahminen karşınıza benim bulduğumdan farklı alternatifler de çıkar.

PC başında oturmaktan sırt ağrıları geçmek bilmeyenlerin güzeline gidecek MAXXMEE Shiatsu masaj aleti

6d1dbb85b85ab3b7c68a9f26a14513e314db3c6c.jpeg

Bu masaj aleti hem TikTok'ta hem de satışı olan her yerde güzel yorumlar almış. Fiyatı TL bazında biraz tuzlu doğal ki lakin şayet sırt, omuz, bel üzere bölgelerinizde ağrılarınız oluyorsa denenebilir. Alışılmış ki bu ağrılar için evvel bir doktora görünmeyi ihmal etmeyin!

Su akıtan damacana pompalarından ve otomatik pompaların başında beklemekten sıkılanlara: EASY WATER Abr Şarjlı Damacana Su Pompası

8b0d927754fa12d5542888601af5e48a5952d20e.jpeg

Otomatik su pompaları hayatımıza aslında girmişti fakat onlarda da biraz yavaş akıttığından başında beklemek gerekiyor. Hele de şişe, sürahi dolduruyorsanız... Bu eser bekleme kaygısını büsbütün çözüyor zira bardak ya da şişe vs. koyabileceğiniz bir platformu var.

PC, tablet ya da telefon ekranı temizlemek için pratik bir eser: Dinah taşınabilir ekran temizleme aracı

b7558d75dd3affa83ccf88a5f4b791b6ec1eb66c.jpeg

Parmak iziyle ya da tozla dolu ekranlardan bıktıysanız ve pratik, iz bırakmayan bir paklık eseri arıyorsanız bu esere bir göz atabilirsiniz. Sprey şişesinin etrafı ekran bezi ile sarılmış üzere diyebileceğimiz bu garip ürün hayli kullanışlı görünüyor. Doğal ki bu eserin de pek çok farklı markası var lakin ben Türkiye'ye satışı olan bir seçenek bulabildim.

Klavyesi, kulaklığı, ekranı tertemiz olsun isteyenler için 7'si 1 ortada paklık seti

d2cbe5b387b9fc36e3f5edfea90bcfd4796447ff.jpeg

İçinden klavye tuşlarını söküp temizlemek için, kulaklık üzere temizlenmesi gereken minik alanları olan eserleri ve aynıu vakitte ekranları ziyan vermeden temizlemek için birkaç farklı eseri olan bir set var sırada. Bu eser ,TikTok'ta o kadar tanınan ki anında alternatifleri de çıkmış. Ayrıyeten bu setin içerisinde üstteki spreyli ekran temizleyicisinden de var.

Şekilli renkli ışıklandırmalar ve difüzörler hoşunuza gidiyorsa: Kavolet Aromaterapi Difüzörü

bb888ca8f9e600b0886f7988a1568293b8d57f57.jpeg

Difüzörler son vakitlerde esasen giderek daha tanınan hale gelen eserlerden oldu. Bu eser ise bilhassa alev efekti yüzünden viral olmuş. Türkiye'ye de satışı olan, güzel yorumlar almış bir alternatifini sizin için listeye ekledim.

Lava lambası üzere lakin içinde deniz anası var: Blosten Jellyfish lamba

178cbffc5b96b691ff233ef07dba93d6ff5453ef.jpeg

İçinde deniz anaları yüzüyormuş üzere görünen, farklı renklerde ışık veren lava lambası gibisi bu eser TikTok'ta aylardır adeta almış yürümüş. Bunun da yeniden onlarca farklı markası çıkmış. Türkiye'ye de satış yapan ve kullanıcılardan gelen görüntülerle beni ikna eden bir adedini seçtim.

Listede bulunan tüm eserler için en düzgün yorum alanlardan ve en uygun fiyatlı olanlardan seçmeye çalıştım. Umarım işinizi görür.

Eğer Amazon'dan alışveriş yapacaksanız ve şimdi Prime üyesi değilseniz süratli kargo, indirimler, Prime Görüntü ve Prime Gaming üzere pek çok hizmetten yararlanmak için buraya tıklayarak aylık 7,90 TL karşılığında Prime üyesi olabilirsiniz!

Üst Alt