D dadaş Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,364 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 24 Kas 2023 #1 Tırtıl Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 2 yumurta 2 çay bardağı toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 125 gram tereyağ 1 paket vanilya ve kabartma tozu 1 yemek kaşığı elma sirke 4,5 su bardağı un Su bardağı ölçüsü-200mlÇay bardağı ölçüsü-125 ml Tırtıl Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Uygun bir kaba yurtaları kırın, şekeri ,sıvı yağı, tereyağ, vanilya ve sirkeyi ekleyip karıştırın. Kabartma tozunu ve kontrollü olarak ununu ekleyerek yoğurun. Hamur kulak memesi kıvamında olacak. Hamura tırtıl şeklini veren aparattan hamuru sıkarak yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine yerleştirin. Ben bu ölçülerle 4 tepsi tırtıl kurabiye ettim. 160 derece alt üst ayar fırında 15 dakika pişirin ve istediğiniz zaman servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun. Tırtıl Kurabiye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Tırtıl Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 2 yumurta 2 çay bardağı toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 125 gram tereyağ 1 paket vanilya ve kabartma tozu 1 yemek kaşığı elma sirke 4,5 su bardağı un Su bardağı ölçüsü-200mlÇay bardağı ölçüsü-125 ml Tırtıl Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Uygun bir kaba yurtaları kırın, şekeri ,sıvı yağı, tereyağ, vanilya ve sirkeyi ekleyip karıştırın. Kabartma tozunu ve kontrollü olarak ununu ekleyerek yoğurun. Hamur kulak memesi kıvamında olacak. Hamura tırtıl şeklini veren aparattan hamuru sıkarak yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine yerleştirin. Ben bu ölçülerle 4 tepsi tırtıl kurabiye ettim. 160 derece alt üst ayar fırında 15 dakika pişirin ve istediğiniz zaman servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun. Tırtıl Kurabiye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı