Son Konu

Tofaş ve Ford Türkiye fişi çekti!

dagcı

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
imodifier

Tofaş ile Ford, KAP'a yaptıkları duyuruda Türkiye'deki üretimlerine orta vereceklerini duyurdu. İki büyük marka da sebebin çip krizi olmadığını söyledi. Tofaş yıllık müsaade ve planlı bakım kapsamında Ağustos'ta iki hafta mühletle üretimi durduracak. Ford Otosan ise yıllık müsaade kapsamında Ağustos ayı içinde üretime orta vereceğini bildirdi.

Tofaş ve Ford Türkiye fişi çekti!

tofas-ve-ford-uretime-ara-veriyor-1-izEA.jpg

Tofaş, Bursa fabrikasında 8-21 Ağustos tarihleri ortasında planlı müsaade kullanımı ile planlı bakım-onarım çalışmaları nedeniyle üretime süreksiz olarak orta verecek. Tofaş'tan KAP'a yapılan açıklamada şu açıklamalar kullanıldı:

"Şirketimiz Bursa fabrikasında 08.08.2022 – 21.08.2022 tarihleri ortasında planlı müsaade kullanımı, üretim sınırlarında yapılacak planlı bakım-onarım çalışmaları sebebiyle üretime süreksiz olarak orta verilecektir. Bahse mevzu periyotta çalışanlarımız yıllık müsaade hak edişlerini kullanacak olup, fabrikamızda nöbetçi işçi ile yalnızca bakım ve revizyon çalışmaları gerçekleştirilecektir."

"Şirketimiz Bursa fabrikasında 08.08.2022 – 21.08.2022 tarihleri ortasında planlı müsaade kullanımı, üretim sınırlarında yapılacak planlı bakım-onarım çalışmaları sebebiyle üretime süreksiz olarak orta verilecektir. Bahse mevzu devirde çalışanlarımız yıllık müsaade hak edişlerini kullanacak olup, fabrikamızda nöbetçi işçi ile yalnızca bakım ve revizyon çalışmaları gerçekleştirilecektir."

Ford ise "Fabrikalarımızda aşağıda belirtilen tarihler ortasında üretime orta verilecektir. Bu devir zarfında fabrikalarımızda periyodik bakım çalışmaları gerçekleştirilecektir. Yeniköy fabrikamızda ayrıyeten yeni yatırımlarımız için üretim çizgilerimizin hazırlanma çalışmaları gerçekleştirilecektir." tabirlerini kullandı.

Üst Alt