Son Konu

Tomb Raider oyun serisi artık yeni yönetmene emanet

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Oyunun yayıncı şirketi Square Enix tarafından yapılan açıklamaya göre serinin başına geçen yeni yönetmen, Ian Milham oldu Hatırlarsanız kendisi Dead Space ve Battlefield Hardline oyunlarının yapım ekibinde görev almıştı Oyunun geliştirici firması Crystal Dynamics'in sahibi olan Scot Amos ve Ian Milham, bu gelişme ile ilgili bir açıklama yaptı Scott Amos yaptığı açıklamada, ''Ian Milham gerçekten çok yetenekli ve muazzam birisi Kendisinin ekibimize katılmasından dolayı stüdyo olarak çok memnunuz Zannediyorum ki, kendisi Tomb Raider serisinin kalitesini daha da arttıracak'' ifadelerine yer verdi

Çiçeği burnunda yönetmen Ian Milham ise, ''Macera oyunlarını her zaman sevmişimdir Crystal Dynamics'e katılmak gibi önüme güzel bir fırsat çıktı ve bende değerlendirdim Nasıl olur Tomb Raider serisini yaratan bu ekibe katılamazdım? Burada olmaktan çok mutluyum Çünkü bu stüdyo, Lara Croft gibi bir efsaneyı yarattı ve bana göre Lara Croft, macera türünün atalarından birisi'' açıklamasında bulundu Bu gelişmeden sonra anlıyoruz ki, Tomb Raider serisi hız kesmeden devam edecek

Henüz oyunun yönetmeni neden değiştirildiği hakkında bir açıklama yok ancak umuyoruz ki bu gelişme oyunun serisine olumlu şekilde yansır

kaynak:merlininkazanicom

Üst Alt