T teknolojiuzmani Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,799 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 1 Ara 2023 #1 Ton Balıklı Makarna Salatası Tanımı İçin Malzemeler Yarım kutu dardanel ton 2-3 kaşık yoğurt 1 yemek kaşığı kadar mayonez Yarım paketten az makarna Ton Balıklı Makarna Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Makarnayı sevdiğiniz kıvamda haşlayın( ben 12 dakika pişirdim Yoğurt ,mayonez ve ton balığını derin bir kasede karıştırın. Makarnayla karıştırıp afiyetle yiyin Ton Balıklı Makarna Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Ton Balıklı Makarna Salatası Tanımı İçin Malzemeler Yarım kutu dardanel ton 2-3 kaşık yoğurt 1 yemek kaşığı kadar mayonez Yarım paketten az makarna Ton Balıklı Makarna Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Makarnayı sevdiğiniz kıvamda haşlayın( ben 12 dakika pişirdim Yoğurt ,mayonez ve ton balığını derin bir kasede karıştırın. Makarnayla karıştırıp afiyetle yiyin Ton Balıklı Makarna Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı