Son Konu

Toygar Işıklı-Nergis şarkı sözü

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Toygar IşıklıNergis şarkı sözü Baharlarım aynılaştı İlki Sonu kalmadı Tavırlarım farklılaştı Sabrım uykuya daldı Dünya saçmalaştı Acayip sevemeye başladı Huzuru kim kaybetmiş ancak Ben bulmaya çalıştım Her aşk incelip incelip vadesi dolunca kopuyor Bitince bile bir nergis kadar güzel kokuyor Her aşk incelip incelip vadesi dolunca kopuyor Bitince bile bir nergis kadar güzel kokuyor Biz dünyanın en şansızları Tüm zamanların en haksızları Günün en büyük tutarsızları Ama en zararsızları Biz dünyanın en şansızları Bütün zamanların en haksızları Günün en büyük tutarsızları Fakat en zararsızları Baharlarım aynılaştı İlki Sonu kalmadı Tavırlarım farklılaştı Sabrım uykuya daldı Dünya saçmalaştı Garip sevemeye başladı Huzuru kim kaybetmiş fakat Ben bulmaya çalıştım Her aşk incelip incelip vadesi dolunca kopuyor Bitince bile bir nergis değin hoş kokuyor Her aşk incelip incelip vadesi dolunca kopuyor Bitince bile bir nergis dek güzel kokuyor Biz dünyanın en şansızları Bütün zamanların en haksızları Günün en büyük tutarsızları Ama en zararsızları Biz dünyanın en şansızları Tüm zamanların en haksızları Günün en büyük tutarsızları Lakin en zararsızları Sen sıkıntı etme ne gerekiyorsa ben yaparım Hatta gerekirse sen olurum kendimi aldatırım 1549249037 1549249037 toygarisiklinergissarkisozu5c57aa128635btoygarisiklinergissarkisozu5c57aa128635btoygarisiklinergissarkisozu5c57aa128635b  

Üst Alt