B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 23 Tem 2023 #1 Toygar Işıklı Yazgım şarkı sozleri Toygar Işıklı Yazgım şarkısı sozu Yazgım seninle değişecekse Değiştir sana ait Geri donulmez o yollara Itip mahf etme bizi Gel benle sevineceksen Gel hadi sevindir beni Ama bana yetmeyecektir o kesin Savunmasız anlarımda En zor zamanlarımda Guzel yalanlarından guc aldın Ve duşunmedin sonrasını Kalbim gunahsızdır Yuklendi tum sucu one yazdı Yazık olmadı yazık ettin Sen tarafından bitirildik biz Kotu bitti hikayemiz Yazgın elinde yazıldı Kaderin bir koşesine Soz gecmez kadere Sozunden donme bana yeter Ask bekletmeyi cok sever beklerim Koca omur benim
Toygar Işıklı Yazgım şarkı sozleri Toygar Işıklı Yazgım şarkısı sozu Yazgım seninle değişecekse Değiştir sana ait Geri donulmez o yollara Itip mahf etme bizi Gel benle sevineceksen Gel hadi sevindir beni Ama bana yetmeyecektir o kesin Savunmasız anlarımda En zor zamanlarımda Guzel yalanlarından guc aldın Ve duşunmedin sonrasını Kalbim gunahsızdır Yuklendi tum sucu one yazdı Yazık olmadı yazık ettin Sen tarafından bitirildik biz Kotu bitti hikayemiz Yazgın elinde yazıldı Kaderin bir koşesine Soz gecmez kadere Sozunden donme bana yeter Ask bekletmeyi cok sever beklerim Koca omur benim