TP-Link, daima gelişen ve genişleyen kurumsal tahlillerine yönelik eğitim seminerlerine başladı. Bölgesel bazda planlanan ve her bölgede bir tahlil ortağı ile ortak gerçekleştirilen eğitim seminerlerinin birinci etabı, Gaziantep ve Adana’da yapıldı.
Çözüm ortaklarının eserleri daha yakından tanıması ve kurumlara daha verimli ağ projeleri planlayabilmeleri emeliyle yapılan eğitim seminerlerine, TP-Link tahlil ortakları ve çalışanları katılıyor. Kurumsal eser aliesi, yeni eser kümeleri ve modeller, avantajlarıyla tahlil ortaklarına tanıtılıyor. Seminerlerde tahlil ortaklarından gelen sorular da cevaplanıyor.
Kovid salgını nedeniyle bu çeşit fizikî toplantılara bir müddet orta vermek zorunda kaldıklarını söyleyen TP-Link Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, “Geçen bu mühlet içinde kurumsal eser kümemiz çok genişledi. Her boyuttan kurumun gereksinimine yönelik, geniş bir eser portföyümüz var. Yeni eserlerimizi, kurumlara avantaj sağlayan tahlillerimizi iş ortaklarımıza yakından tanıtmak istedik ve bu eğitimlere başladık” diyor.
İlk eğitim semineri 17 Mayıs tarihinde Gaziantep Divan Otel’de düzenlendi. TP-Link ve tahlil ortağı Güneş Bilgisayar’ın birlikte gerçekleştirdiği seminere bölgede yer alan TP-Link tahlil ortakları davet edildi ve geniş bir iştirak oldu. Yeni eserlerin yanı sıra proje örneklerine de yer verilen seminerin ikincisi ise 18 Mayıs tarihinde Adana Hilton Oteli’nde yapıldı. Adana ve yakınındaki vilayetlerden ağır iştirak olan seminere TP-Link’in yanı sıra tahlil ortağı 3S Bilgisayar evsahipliği yaptı.
Kurumsal Tahlil Eğitim seminerlerine sürat kesmeden devam edeceklerini belirten Ali Dinçer, yakında İstanbul, İzmir ve Samsun bölgelerinde tahlil ortaklarıyla bir ortaya geleceklerini söyledi.
TP-Link ferdi ağ tahlillerinin yanı sıra, kurumlara her evrede avantajlar sağlayan ağ tahlilleri üretiyor ve Türkiye geneline yayılmış, tecrübeli ve uzman tahlil ortaklarıyla anahtar teslimi ağ projeleri gerçekleştiriyor.