Son Konu

Trabzonspor İle İlgili Sözler

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Vefat nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa mezar nakliye Trabzonsporlu yazılacaksa ölüm hoş gelsin sefa gelsin

Herşeyin kolayını isteseydim bende TRABZONSPOR ’lu olmazdımTRABZONSPOR ’lu doğduk; pek öleceğizz!!!!

Ne manita ne araba, saci sari kendi kara, TRABZONSPOR´un krali YATTARA

Basit mı sabahlamak uğruna gecelerce
Kolaymı gögüs germek her derde senelerce
Kolay mı sampiyonluk görmeden vefat etmek sence
Kolay mı TRABZONUM kolay mı söyle

BiZ TRABZONLUYUZ bÜkEmEdIgImIz BiLeGi KiRaRiZ!!!!!! TRABZONSPOR FOR EVERRR!!

Trabzonluyuz, ağar yaralıyız ceket atar çamura yatar karakol evimiz kelepçe kol saatimiz rakıyı susamış arkadaşı ölümsüz severiz

Trabzonlu dogduk böylece ölecegiz Kimseden korkmuyoruz $ampiyonluk bekledik 20 yıl Yinede bekliyoruz Paralar pullar sizlerin olsun Biz istemiyoruz Ölene değin bordo mavi Ba$ka bişey bilmiyoruz…

İstanbul saltanatını 6 kez yıktık tekrar yıkacağız Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız

ASKER OLURUZ TERÖR VURURUZ POLIS OLUR VATAN KORURUZ KAFAMIZA ESER PAPAZ VURURUZ BIZ O BU DEGIL TRABZONLUYUZ !

Yillarca kahrolsak dertten kederden, bilsekki kellemiz kopar bedenden ASKIMIZ harbiden hemde içten KATIYEN vazgecmem TSden!!!

Sana ne sarkilar ne siirler yeter, TRABZONSPOR´um ismin cihana layık !!!! sana taraftarindan tek bir laf : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Bordo mavi rengim,Vazgeçilmez yeminim,!!!SANA CANIM FEDA !!!TRABZONUM BENiM!!

Satirlarla Dönerler Gör Beni Cimbomluya Fenerliye Sor Beni Stadlara Bastim Kanla Mührümü Bordo Mavi Kefen ile Göm Beni

Birgün herkez fenerli olabilir ama geri kalan 364 ´de TRABZONSPORLU!!!

SEN SAMPIYON OLMASANDA! KUPALARI ALMASANDA! ISTANBUL TAKIMLARINA KOYMASANDA! SEVIYORUM ISTE VARMI DİYECEĞİN

3 büyük değil tek büyük var oda…TRABZONSPOR

BU KENT SENLE YATIP KALKIYO YİRMİ YILDIR SENDEN TEK ŞEY İSTİYO BORDOLA MAVİ KEFENİM OLSUN TRABZONUM BU SENE KAZANAN OLSUN LAYLAYLAY LAYLAY

PARAMIZ MI VAR ESRAR ALMAYA, SEKLIMIZ Mi VAR KIZ TAVLAMAYA, BiR CANIMIZ VAR FEDADIR SANA, TRABZONSPOR SEN BiZiM HERSEYiMiZSiN TRABZONLUYUZ ISTE OKADAR

STATLARA ALINMADIK, HOLİGANLIKLA SUÇLANDIK, ŞUBELERDE TARTAKLANDIK, ŞAMPIYONLUK GELSİN ARTIK!

DUYSUN CÜMLE ALEM BU BÜYÜK SEVDAYI TRABZONUM İÇİN YIKARIZ DÜNYAYI !

SÖZ BİZDE BESTE BİZDE,TAKLİT DEĞIL BİZDE,MEVZUDA TAKMAYIZ GERİ VİTESE,İNÖNÜDE KADIKÖYDE KRAL BİZİZ BU ALEMDE

BİZ SANA ABAYI YAKTIK,UĞRUNDA STADDA YATTIK,ŞAMPIYON OLMASAN DA SEN,HERZAMAN HERYERDE YANINDA KALDIK

Her Bordo içinde bir Mavi saklar
Her Mavi mutlaka bir bordo arar
Adının önüne şampiyon yazar
Şampiyonlar Şampiyonu TRABZONSPOR

TRABZONU KAZANAN GÖRSEMDE ÖLSEM
MEKANIM CEHENNEM OLSA ÜZÜLMEM
BORDOYLA MAVİDİR BENİM HAYATIM
TRABZONUM BENİM BİRİCİK AŞKIM

TRABZONLUYUZ BİZ İSTEMEZ PARA PUL
DEFALARCA HERYERDEE ANTİ İSTANBUL

KARIYLA KIZLA İŞİMİZ OLMAZ
YAĞMURLAR ÇAMURLAR BİZİ YILDIRMAZ
POLİSİN COPLARI BİZİ KORKUTMAZ
ÇILDIRIRSA ÇILGINLAR KİMSE TUTAMAZ

bir gün herkes trabzonsporlu olmasın
bırakın o kibir bizde kalsın

Sana ne sarkilar ne siirler yeter,TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!! Sana taraftarindan tek bir laf : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Kendimce Türk futboluna damgasını vurmuş futbol adamlarının sözlerini yazalım bu başlıkta

Biz ortasahayı geçtik mi başarılı sayardık kendimizi *

Üst Alt