G Garfield Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 171,000 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 23 Kas 2023 #1 Tulum Peynirli Erişte Makarna Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı erişte(ben sebzeli erişte kullandım) 2 yemek kaşığı tereyağ 1 su bardağı sıcak et veya tavuk suyu( ben buzluktaki tavuk suyunu kullandım normal suyu kaynatıp içine ekleyebilirsin ayrıca kaynatmana gerek yok) 2 su bardağı sıcak su 1,5 çay kaşığı tuz Üzeri için (isteğe bağlı); Tulum peyniri Ceviz Tulum Peynirli Erişte Makarna Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır 1 su bardağı erişteyi tereyağ ile birlikte rengi dönene kadar kavurun. Diğer 1 su bardağı erişteyi ekleyin. 3 su bardağı suyu ve tuzu ekleyip karıştırın. Kısık ateşte 15 dk kadar pişirin. Pilav gibi suyunu çekip erişteler yumuşayınca ocağı kapatıp üzerine peçete serip kapağı kapatıp demlenmeye bırakın. Servis yaparken üzerine tulum peyniri ve ceviz ekleyebilirsin afiyet olsun. Tulum Peynirli Erişte Makarna Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Tulum Peynirli Erişte Makarna Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı erişte(ben sebzeli erişte kullandım) 2 yemek kaşığı tereyağ 1 su bardağı sıcak et veya tavuk suyu( ben buzluktaki tavuk suyunu kullandım normal suyu kaynatıp içine ekleyebilirsin ayrıca kaynatmana gerek yok) 2 su bardağı sıcak su 1,5 çay kaşığı tuz Üzeri için (isteğe bağlı); Tulum peyniri Ceviz Tulum Peynirli Erişte Makarna Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır 1 su bardağı erişteyi tereyağ ile birlikte rengi dönene kadar kavurun. Diğer 1 su bardağı erişteyi ekleyin. 3 su bardağı suyu ve tuzu ekleyip karıştırın. Kısık ateşte 15 dk kadar pişirin. Pilav gibi suyunu çekip erişteler yumuşayınca ocağı kapatıp üzerine peçete serip kapağı kapatıp demlenmeye bırakın. Servis yaparken üzerine tulum peyniri ve ceviz ekleyebilirsin afiyet olsun. Tulum Peynirli Erişte Makarna Tarifi Fotoğraflı Yapılışı