I iltasyazilim Yeni Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepkime 1 Puanları 38 Yaş 36 Credits -2 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 4 Ağu 2023 #1 Türkiye Müzik Ödülleri Adayları 2019 Eski adıyla Kral Tv yeni adıyla Türkiye Müzik ödülleri adayları açıklandı Yarışma 11 Nisan akşamı Star Tv'den naklen yayınlanacak İşte Türkiyenin müzik alanında en iyilerinin belirleneceği o adaylar: En İyi Albüm Demet AkalınGiderli 16 Ebru Gündeş135 GökselBende bi Aşk Var Mustafa ceceliEs SılaVaveyla En iyi şarkı Demet Akalın Türkan Emre Açık FikirliGüldem Mutlu Soğuk Odalar Göksel Uzaktan Mustafa Ceceli Es Rafet El Poman Senden Sonradan En İyi kadın sanatkâr Demet Akalın Göksel Sıla Funda Arar Hande Yener En iyi erkek sanatçı Emre Açık Fikirli Murat Boz Mustafa Ceceli Volkan Konak Murat Dalkılıç En iyi grup Gripin Kolpa Manga Mor ve Ötesi Seksendört En iyi klip Demet Akalın Türkan Göksel Yalnız Kuş Ziynet Sali Herşey Hoş Olacak Aynur Açık Fikirli Ayrılıklar Mevsimi Suç Oluşturan Türk Marşı En iyi proje albümü Erdem Kınay Proje Badem ve Konukları Badem Manga E Yankı Orhan Gencebay Orhan Gencebay'la Bir Ömür Ozan Çolakoğlu 01 En iyi remix şarkı Erdem Kınay Murat BozGeri Dönüş Olsa Burak Yeter BengüHaberin Olsun Hüseyin Karadayı Ferhat GöçerAyrılsak Ölürüz Biz Mustafa Ceceli Mustafa CeceliEs Ozan Çolakoğlu Murat BozYaşam Öpücüğü En iyi çıkış yapan usta Mehmet Erdem Ece Seçkin Gülden Mutlu Günseli Deniz İrem Derici En iyi dizi müziği İşler Güçler Kayıp Büyük Kasaba Kuzey Güney Mükemmel Yüzyık Seksenler En iyi film müziği Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Büyükbaba Evim Sensin Çanakkale 1915 Fetih 1453 Zenne En iyi düet şarkı Murat Dalkılıç Zeynep Bastık Luzumsuz Savaş Emre Aydın Gülden Mutlu Soğuk Odalar Burcu Güneş Eflatun Çıkmaz Sokaklar Manga Yıldız Tilbe Hani Biz Hande Yener Seksendört Rüya En iyi enstrümantel albüm 3 Dem Geç Ölümsüz Duyarlar Keman Jazz Erkan Oğur Dönmez Yol Bosphorus Lounge Omar Faruk Tekbilek The Meeting Of The Legends En iyi single Bora Duran Sende Gidersen Soner Sarıkabadayı İnsan Sevmez mi? Ozan Doğulu Model Dağılmak İstiyorum Fettah Can Rüzgar Ektim Kasırga Biçeceğim Emre Açık Fikirli Beni Biraz Böyle Hatırla *
Türkiye Müzik Ödülleri Adayları 2019 Eski adıyla Kral Tv yeni adıyla Türkiye Müzik ödülleri adayları açıklandı Yarışma 11 Nisan akşamı Star Tv'den naklen yayınlanacak İşte Türkiyenin müzik alanında en iyilerinin belirleneceği o adaylar: En İyi Albüm Demet AkalınGiderli 16 Ebru Gündeş135 GökselBende bi Aşk Var Mustafa ceceliEs SılaVaveyla En iyi şarkı Demet Akalın Türkan Emre Açık FikirliGüldem Mutlu Soğuk Odalar Göksel Uzaktan Mustafa Ceceli Es Rafet El Poman Senden Sonradan En İyi kadın sanatkâr Demet Akalın Göksel Sıla Funda Arar Hande Yener En iyi erkek sanatçı Emre Açık Fikirli Murat Boz Mustafa Ceceli Volkan Konak Murat Dalkılıç En iyi grup Gripin Kolpa Manga Mor ve Ötesi Seksendört En iyi klip Demet Akalın Türkan Göksel Yalnız Kuş Ziynet Sali Herşey Hoş Olacak Aynur Açık Fikirli Ayrılıklar Mevsimi Suç Oluşturan Türk Marşı En iyi proje albümü Erdem Kınay Proje Badem ve Konukları Badem Manga E Yankı Orhan Gencebay Orhan Gencebay'la Bir Ömür Ozan Çolakoğlu 01 En iyi remix şarkı Erdem Kınay Murat BozGeri Dönüş Olsa Burak Yeter BengüHaberin Olsun Hüseyin Karadayı Ferhat GöçerAyrılsak Ölürüz Biz Mustafa Ceceli Mustafa CeceliEs Ozan Çolakoğlu Murat BozYaşam Öpücüğü En iyi çıkış yapan usta Mehmet Erdem Ece Seçkin Gülden Mutlu Günseli Deniz İrem Derici En iyi dizi müziği İşler Güçler Kayıp Büyük Kasaba Kuzey Güney Mükemmel Yüzyık Seksenler En iyi film müziği Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Büyükbaba Evim Sensin Çanakkale 1915 Fetih 1453 Zenne En iyi düet şarkı Murat Dalkılıç Zeynep Bastık Luzumsuz Savaş Emre Aydın Gülden Mutlu Soğuk Odalar Burcu Güneş Eflatun Çıkmaz Sokaklar Manga Yıldız Tilbe Hani Biz Hande Yener Seksendört Rüya En iyi enstrümantel albüm 3 Dem Geç Ölümsüz Duyarlar Keman Jazz Erkan Oğur Dönmez Yol Bosphorus Lounge Omar Faruk Tekbilek The Meeting Of The Legends En iyi single Bora Duran Sende Gidersen Soner Sarıkabadayı İnsan Sevmez mi? Ozan Doğulu Model Dağılmak İstiyorum Fettah Can Rüzgar Ektim Kasırga Biçeceğim Emre Açık Fikirli Beni Biraz Böyle Hatırla *