B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Ara 2023 #1 unlu şairlerden turkiyeyi anlatan şiirler, turkiyeyi anlatan şiirler En Guzel Turkiye Şiirleri Guzel Turkiye Uzunca yurudum yollarında Deresinden koprusunden gectim Dağlarından akan pınarlarında Buz gibi akan sularını ictim Turkiye Zumrutten yeşil Gollerinden,ırmaklarından gectim Dağlar,ovalar,ormanlar yemyeşil Turkiye`mi yıldızlara bakarak sectim Turkiye denizlerin ne guzel Denizlerinin uzerinden gectim Turkiye şehirlerin ne guzel Turkiye korfezlerinde guzelliği sectim Turkiye tarihi eserlerine hayran kaldım Oyle guzelsinki guzel Turkiye Tarihi eserlerinden, ruyalara daldım Dunya`yı dolaştım,seni sectim,Turkiye Mustafa Cemil Dirier Yok ki Başka Turkiye Memleket bizimdir,insanlar bizim Hepimiz aynıyız salkımda uzum Hoşgoru,kardeşlik en iyi cozum Akıllı ol yok ki başka Turkiye Turkiye karışsın ister ecnebi Karışsında farketmez ki sebebi Unutma hoşgoru denen edebi Akıllı ol yok ki başka Turkiye İsimlerimiz bir, birdir dinimiz Aynı denizlerde yuzer gemimiz Ayrılık demeye varmaz dilimiz Akıllı ol yok ki başka Turkiye Saygı gosterirsen saygı gorursun Bolmeye kalkarsan elbet olursun Kotu duşunenler her gun surunsun Akıllı ol yok ki başka Turkiye Ozan Kasım bende ulke evladı Başka memlekette bulmadım tadı Her daim yaşasın Turkiye adı Akıllı ol yok ki başka Turkiye Kasım Kol Can Turkiye’m Dağlarında soğuk suyun Canakkale’dir can ruhun Dumlupınar, İstanbul’un Oz mekanım can Turkiye’m Can Turkiye’m, can Turkiye’m Toprağın kutsal Turkiye’m Al bayrağım goklerinde Dalgalansın can Turkiye’m Gokten bayrak inmeyecek Ezanlar hic dinmeyecek Bu meş’ale sonmeyecek Canım cananım Turkiye’m Değişmem seni dunyaya Selamlar olsun ataya Hacı Bektaş, Mevlana’ya Dergah olan can Turkiye’m Celal Sevencan Turkiye’m Sırtımı dayadım karlı dağına Ormanın guzeli sende Turkiye’m Vuruldum bahcene hem de bağına Meyvenin guzeli sende Turkiye’m Sevgi dolu dost canlısı insanın Rağbet gormez hic birisi kavganın Kalbimizde yeri başka sevdanın Aşkların guzeli sen de Turkiye’m Ovası yaylası guzel yurdumuz Gonulden sevdalı sana ferdimiz Barış icin savaş eder ordumuz Askerin yiğidi sende Turkiye’m Zengin toprakların bakir dağların Denizi arzular coşkun suların Demir komur daha nice madenin Zenginliğin hepsi sende Turkiye’m Gonul arzular ki hep boyle olsun Nefret cıksın kalpler sevgiyle dolsun Guzel insanımın yuzu hep gulsun Dilekler umutlar sende Turkiye’m Osmaniye 15062006 Mustafa Kuruldak
unlu şairlerden turkiyeyi anlatan şiirler, turkiyeyi anlatan şiirler En Guzel Turkiye Şiirleri Guzel Turkiye Uzunca yurudum yollarında Deresinden koprusunden gectim Dağlarından akan pınarlarında Buz gibi akan sularını ictim Turkiye Zumrutten yeşil Gollerinden,ırmaklarından gectim Dağlar,ovalar,ormanlar yemyeşil Turkiye`mi yıldızlara bakarak sectim Turkiye denizlerin ne guzel Denizlerinin uzerinden gectim Turkiye şehirlerin ne guzel Turkiye korfezlerinde guzelliği sectim Turkiye tarihi eserlerine hayran kaldım Oyle guzelsinki guzel Turkiye Tarihi eserlerinden, ruyalara daldım Dunya`yı dolaştım,seni sectim,Turkiye Mustafa Cemil Dirier Yok ki Başka Turkiye Memleket bizimdir,insanlar bizim Hepimiz aynıyız salkımda uzum Hoşgoru,kardeşlik en iyi cozum Akıllı ol yok ki başka Turkiye Turkiye karışsın ister ecnebi Karışsında farketmez ki sebebi Unutma hoşgoru denen edebi Akıllı ol yok ki başka Turkiye İsimlerimiz bir, birdir dinimiz Aynı denizlerde yuzer gemimiz Ayrılık demeye varmaz dilimiz Akıllı ol yok ki başka Turkiye Saygı gosterirsen saygı gorursun Bolmeye kalkarsan elbet olursun Kotu duşunenler her gun surunsun Akıllı ol yok ki başka Turkiye Ozan Kasım bende ulke evladı Başka memlekette bulmadım tadı Her daim yaşasın Turkiye adı Akıllı ol yok ki başka Turkiye Kasım Kol Can Turkiye’m Dağlarında soğuk suyun Canakkale’dir can ruhun Dumlupınar, İstanbul’un Oz mekanım can Turkiye’m Can Turkiye’m, can Turkiye’m Toprağın kutsal Turkiye’m Al bayrağım goklerinde Dalgalansın can Turkiye’m Gokten bayrak inmeyecek Ezanlar hic dinmeyecek Bu meş’ale sonmeyecek Canım cananım Turkiye’m Değişmem seni dunyaya Selamlar olsun ataya Hacı Bektaş, Mevlana’ya Dergah olan can Turkiye’m Celal Sevencan Turkiye’m Sırtımı dayadım karlı dağına Ormanın guzeli sende Turkiye’m Vuruldum bahcene hem de bağına Meyvenin guzeli sende Turkiye’m Sevgi dolu dost canlısı insanın Rağbet gormez hic birisi kavganın Kalbimizde yeri başka sevdanın Aşkların guzeli sen de Turkiye’m Ovası yaylası guzel yurdumuz Gonulden sevdalı sana ferdimiz Barış icin savaş eder ordumuz Askerin yiğidi sende Turkiye’m Zengin toprakların bakir dağların Denizi arzular coşkun suların Demir komur daha nice madenin Zenginliğin hepsi sende Turkiye’m Gonul arzular ki hep boyle olsun Nefret cıksın kalpler sevgiyle dolsun Guzel insanımın yuzu hep gulsun Dilekler umutlar sende Turkiye’m Osmaniye 15062006 Mustafa Kuruldak