B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 21 Ara 2023 #1 Turkiye Şiirleri Turkiye ile ilgili şiirler TURKİYEM İCİMDE Vatandan uzakta sanmayın beni Turkiyem icimde,ayrı değilim Gurbetci diyerek, anmayın beni Turkiyem icimde, ayrı değilim Ayyıldız goğsumde, şanım, gururum İmanım kalbimde, parlayan nur’um Vatanım ben sana kurban olurum Turkiyem icimde, ayrı değilim Vatan sevgisini, bildim imanla Her karış toprağı, yoğrulmuş kanla Turkiye devleti, kurulmuş şanla Turkiyem icimde, ayrı değilim Atamın, babamın, anamın yeri Ruhumdur, nur’umdur, gozumun feri Et kemik misali, daha ileri Turkiyem icimde, ayrı değilim Mikdati der yoktur başka vatanım Senin hasretinle, matem tutanım Turkiyem bendendir, ben de ondanım Turkiyem icimde, ayrı değilim MİKDAT BAL TURKİYEM Turkiyemin eli kınalı Doğduğundan beri var altın tacı Ne badareler atlattı Kimlere baş kaldırmadı Ata ocağı Bereketi bol Turkiye Turkiyenin, Her bir yeri kale Onurlu şehitlerin ruhu ile Celik gibi bedeni Denizler gibi yureği İnsanlarınla Ne buyuksun Turkiye Savaşlara, Savaş demedin İhtiyar cocuk genc Yoklukla inşa ettin İnsanınla yoğurdun Ata ocağısın Turkiyem Dunyaya Şerit Cektin Benim vatanım burası dedin Ulkeler arası koprusun sen Ata Ocağı Bereketi Bol Turkiye ORHAN EREN UNCU CANIM TURKİYEM Sende doğdum, sende oleceğim, Ben de senin, toprağına gireceğim, Seninle ağladım, seninle guleceğim, Benim vatanım, canım Turkiye’m Dunyada yoktur, sana bedel bir vatan, Nasıl ihanet eder, vatanına bir insan, Sana feda olsun, bu bedenimle bu can, Benim vatanım, canım Turkiye’m Muhtacız biz senin, toprağına, taşına, Karnımızı doyuran, ekmeğine, suyuna, Gokte dalgalanan, şu eşsiz bayrağına, Benim vatanım, canım Turkiye’m Bedelsin sen, tek başına dunyalara, Goz actırmayız asla, hain duşmanlara, Sokmayız onları, bu cennet topraklara, Benim vatanım, canım Turkiye’m OSMAN İNCİ
Turkiye Şiirleri Turkiye ile ilgili şiirler TURKİYEM İCİMDE Vatandan uzakta sanmayın beni Turkiyem icimde,ayrı değilim Gurbetci diyerek, anmayın beni Turkiyem icimde, ayrı değilim Ayyıldız goğsumde, şanım, gururum İmanım kalbimde, parlayan nur’um Vatanım ben sana kurban olurum Turkiyem icimde, ayrı değilim Vatan sevgisini, bildim imanla Her karış toprağı, yoğrulmuş kanla Turkiye devleti, kurulmuş şanla Turkiyem icimde, ayrı değilim Atamın, babamın, anamın yeri Ruhumdur, nur’umdur, gozumun feri Et kemik misali, daha ileri Turkiyem icimde, ayrı değilim Mikdati der yoktur başka vatanım Senin hasretinle, matem tutanım Turkiyem bendendir, ben de ondanım Turkiyem icimde, ayrı değilim MİKDAT BAL TURKİYEM Turkiyemin eli kınalı Doğduğundan beri var altın tacı Ne badareler atlattı Kimlere baş kaldırmadı Ata ocağı Bereketi bol Turkiye Turkiyenin, Her bir yeri kale Onurlu şehitlerin ruhu ile Celik gibi bedeni Denizler gibi yureği İnsanlarınla Ne buyuksun Turkiye Savaşlara, Savaş demedin İhtiyar cocuk genc Yoklukla inşa ettin İnsanınla yoğurdun Ata ocağısın Turkiyem Dunyaya Şerit Cektin Benim vatanım burası dedin Ulkeler arası koprusun sen Ata Ocağı Bereketi Bol Turkiye ORHAN EREN UNCU CANIM TURKİYEM Sende doğdum, sende oleceğim, Ben de senin, toprağına gireceğim, Seninle ağladım, seninle guleceğim, Benim vatanım, canım Turkiye’m Dunyada yoktur, sana bedel bir vatan, Nasıl ihanet eder, vatanına bir insan, Sana feda olsun, bu bedenimle bu can, Benim vatanım, canım Turkiye’m Muhtacız biz senin, toprağına, taşına, Karnımızı doyuran, ekmeğine, suyuna, Gokte dalgalanan, şu eşsiz bayrağına, Benim vatanım, canım Turkiye’m Bedelsin sen, tek başına dunyalara, Goz actırmayız asla, hain duşmanlara, Sokmayız onları, bu cennet topraklara, Benim vatanım, canım Turkiye’m OSMAN İNCİ