Son Konu

Türkler tabu oynarsa:)...

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Türkler tabu oynarsa türkler tabu oynarsa 3 Arkadaşlarr ben buna çook güldüm bide siz bakınturklertabuoynarsa5c55a045a543balt sözcükturklertabuoynarsa5c55a045a543baltüMüKLü haşere erkek: hani bi hayvan var spiral şeklinde bi kabuğu var kız: salyangoz erkek: hah ona çok benziyor,ama sen nezle olunca ne akar burnundan kız: sümük erkek: evet evet bu salyangoz yarı hayvanda bundan var kız: nası yani hayvanın sümüğü mü var? erkek: evet Karafatma nedir? kız: karaböcek erkek: hah 2 kelimeyi kes kız: böc erkek: yok değil kelimenin tamamı kız: hamamböc erkek: Allah belanı versin senin be kelime:GAZETE erkek: bir cins haberleşme aracı kız: telefon erkek: devam et kız: Internet, televizyon, radyo erkek: ya kağıttan olur, kız: dergi erkek: büyük boyda açarsın okursun kocaman kız: kitap erkek:allah belanı versin be yuhhh sözcük:YASEMiN'iN PENCERESi kız: hani böyle ünlü birisi var herkesi konuk ediyor sonrada iste güzel hatıralar yaşıyorlar erkek: Çağla Şikel kız: ne çağlası oğlum erkek: hani herkesi evine alıyor ya, sonra da kız: uff manâsız ver, devam edelim, hüzünlü şeyler yaşıyorlar erkek: ??!! kız: hani kadının adi bir çiçek adı, daha sonra ikinci kelime de evdeki bir nesnenin sıradan? erkek: menekşe'nin donu (kalabalık iptal, anlatıcı ağlar) kelime:ISKA erkek: kar topu savaşında sana atarım, eğilirsin, eşit gelmez, bana ne dersin? kız: hayvan? erkek: hööö! sözcük :1 NiSAN erkek:31 mart'tan sonradan ne gelir ? kız: 32 mart erkek: harbiden bravo yani senin gibi lama'dan diğer yanıt beklenemezdi zaten kelimeDEMEÇ kız: ben şimdi masada oturdum veriyorum erkek: nasıl yaaa ?? kız: ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazar tiplere veriyorum erkek: neee??? kız: ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! erkek: kız: pas be pas,vazgeçtim,demeçti kelime:TELEPATİİ erkek: hani ben sana bir şeyi anlatmaya çalışıyorum, fakat sözle değil, beyin dalgalarıyla falan kız: ihi ihi, neydiii, teletabi erkek: tamam, tele'si kalsın, kedilerin eline ne denir? kız: buldum, telepençe erkek: offf be, bi kez de bil be Son kelime eğer bilinirse oyun kazanılacaktır Zaman 10 saniye Ben en cok bunu begendim ) Kelime: LAMBADA Ekip1: Aha mıçtınız! Ekip2: Sen pek san Söyle bakalım Alaaddinin cini nerede yaşar? Lambada Ekip1: Hastırr sözcük:MISIR erkek:keops nerde kız: etiler erkek: allah cezanı versin ebru Kelimeturklertabuoynarsa5c55a045a543balt :p Stick Out Tongue :pAPATYA Kız:Hani geçen yaz piknikte sen bana takmıştın ya Erkek: Höyyykkk!' Grup: ?!?!?!?!?!?!?!? Kelime: TiMSAH Abi bööle hani kertenkele nedir? Hayvan Ne nesil hayvan? Sürüngen Ok! Abi bu kertenkelenin birkac beden büyüğü Ejderha Yuhhh! Sözcük: KRAMP Hani futbolculara girer Krampon Kelime: SERÜVEN Abi Macellan nasıl biriydi? Ne biliyim, iyi biriydi heralde Abi onu demiyorum neye düşkündü? Karıya, kıza, bi de içkiye olabilir Pes! Sözcük: OKUL Biz nereye gideriz hergün? Bara Diskoya Sinemaya Cafeye Bowlinge Ayyy! Olmuyo bööle, başka şekilde anlat Ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor? Haaa okulaaa Kelime: KÖPEKBALIĞI Denizde ne olur? Dalgaa! Hayir ya pek diil Hani karada da var hav hav der? Ha! Köpek Onun denizde olanı? Deniz köpeği! yuh be  

Üst Alt