B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 21 Ara 2023 #1 Tutum Yatırım ve Turk Malları Haftası atasozleri Yerli Malı haftası ile ilgili atasozleri Tutum Yatırım ve Turk Malları Haftası (Yerli Malı) ile ilgili ozlu sozler imagestutumyatirimveturkmallarihaftasiileilgiliatasozleri5afda576e1d81 Tutumluluk ile ilgili atasozleri: ♦Genclikte taş taşı, ihtiyarlıkta ye aşı ♦Yerli malı Turkun malı, her Turk onu kullanmalı ♦Ayağını yorganına gore uzat ♦Tutumlu olan kimse fakir olmaz ♦Bugunun işini yarına bırakma ♦Guvenme varlığa, duşersin darlığa ♦Ayağını yorganına gore uzat ♦Damlaya damlaya gol olur ♦Har vurup, harman savurma ♦İşten artmaz, dişten artar ♦Sakla samanı, gelir zamanı ♦Ekmek olmayınca, yemek olmaz ♦Ak akce kara gun icindir
Tutum Yatırım ve Turk Malları Haftası atasozleri Yerli Malı haftası ile ilgili atasozleri Tutum Yatırım ve Turk Malları Haftası (Yerli Malı) ile ilgili ozlu sozler imagestutumyatirimveturkmallarihaftasiileilgiliatasozleri5afda576e1d81 Tutumluluk ile ilgili atasozleri: ♦Genclikte taş taşı, ihtiyarlıkta ye aşı ♦Yerli malı Turkun malı, her Turk onu kullanmalı ♦Ayağını yorganına gore uzat ♦Tutumlu olan kimse fakir olmaz ♦Bugunun işini yarına bırakma ♦Guvenme varlığa, duşersin darlığa ♦Ayağını yorganına gore uzat ♦Damlaya damlaya gol olur ♦Har vurup, harman savurma ♦İşten artmaz, dişten artar ♦Sakla samanı, gelir zamanı ♦Ekmek olmayınca, yemek olmaz ♦Ak akce kara gun icindir