B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 28 Tem 2024 #1 Uc Kıtalık Anne Şiirleri Anneler icin birbirinden guzel yazılmış şiirler vardır bu şiirler arasından sectiğimiz birbirinden guzel Anne şiirlerini bulabilirsiniz sayfamızda imagesuckitalikannesiiri5aedb656957f8 Anne Annemi ben cok severim, Melek annem, guzel annem, Uzulmesin sakın derim Melek annem, guzel annem İyi doğru sozler onda, Şefkat dolu gozler onda, Sevgi, ışık var yolunda, Melek annem, guzel annem Anne yuzu ne asil yuz, Anne gozu ne derin goz, Anne ozu, pırlanta oz, Melek annem, guzel annem Anneler Gunu Anneciğim bugun sen dur, Ben bakayım sana nolur Ne istersen pişireyim, Evi silip devşireyim Ben doldurdum aklarını, Odeyemem haklarını Bugun senin gunun anne, Bak kendini yordun gene Canım kadar sevdiğim kim Benim canım anneciğim Canım kadar sevdiğim kim? Benim canım anneciğim Annem Annelerin en guzeli, Sensin, benim guzel annem Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim guzel annem Guneş yuzlu, altın kalpli, Ağır başlı, tatlı dilli, in eşi sanki Sensin, benim guzel annem Acan cicek, cağlayan su, Gulumseyen engin duygu, Evimizin mutluluğu Sensin, benim guzel annem Anneciğim Ne sevimli bir annesin! Ne tatlıdır senin sesin! Benim canım mısın nesin Sen olmazsan yapamam ben! Senden yakın kim var bana? Kalbim, canım bağlı sana! Uzuntum yok ondan yana Seviyorsun beni de sen Gulsem guler yuzun Ağlamamdan alır huzun Senin gecen ve gunduzun Işık alır sanki benden! Anne Sevgisi Sıcağın sinmiş bana, Seni severim ana Sensin bana can veren, Sensin bana kan veren Kucukken yudum yudum, Sutlerinle uyudum Kulağıma ninniler, Neler soyledin, neler Beni buyuttun ana, Beni yuruttun ana MNecati ONGAY Annem Bağım olsa, bahcem olsa İpek kumaş bohcam olsa, Sabah olsa, akşam olsa Annem gitmese yanımdan Her zaman baksam yuzune, Uyurum yatsam dizine Rastlamadım kem sozune Sesi cıkmaz kulağımdan Bir sozunu iki etmem Canımı verir incitmem Annemsiz cennete gitmem Onu severim canımdan İbrahim Şimşek Anam Sen yoksun,martılar ucmuyor anam Tek bir kul kapımı acmıyor anam Yıllanmış şaraba dondu gozyaşım Kimseler bir yudum icmiyor anam Talihim olsaydı doğmazdım anam Corak gonullerde solmazdım anam Gozlerin zamansız kapanmasaydı Boyle tek başıma kalmazdım anam Kabrinde bırakıp gidemiyorum Hoşca kal,elveda diyemiyorum Bu nasıl ayrılık bilemiyorum Ne olur yanına al canım anam Tuncer Onal Anneler Gunu Anneciğim bugun sen dur, Ben bakayım sana nolur Ne istersen pişireyim, Evi silip devşireyim Ben doldurdum aklarını, Odeyemem haklarını Bugun senin gunun anne, Bak kendini yordun gene Canım kadar sevdiğim kim Benim canım anneciğim Canım kadar sevdiğim kim? Benim canım anneciğim Huseyin KALABA
Uc Kıtalık Anne Şiirleri Anneler icin birbirinden guzel yazılmış şiirler vardır bu şiirler arasından sectiğimiz birbirinden guzel Anne şiirlerini bulabilirsiniz sayfamızda imagesuckitalikannesiiri5aedb656957f8 Anne Annemi ben cok severim, Melek annem, guzel annem, Uzulmesin sakın derim Melek annem, guzel annem İyi doğru sozler onda, Şefkat dolu gozler onda, Sevgi, ışık var yolunda, Melek annem, guzel annem Anne yuzu ne asil yuz, Anne gozu ne derin goz, Anne ozu, pırlanta oz, Melek annem, guzel annem Anneler Gunu Anneciğim bugun sen dur, Ben bakayım sana nolur Ne istersen pişireyim, Evi silip devşireyim Ben doldurdum aklarını, Odeyemem haklarını Bugun senin gunun anne, Bak kendini yordun gene Canım kadar sevdiğim kim Benim canım anneciğim Canım kadar sevdiğim kim? Benim canım anneciğim Annem Annelerin en guzeli, Sensin, benim guzel annem Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim guzel annem Guneş yuzlu, altın kalpli, Ağır başlı, tatlı dilli, in eşi sanki Sensin, benim guzel annem Acan cicek, cağlayan su, Gulumseyen engin duygu, Evimizin mutluluğu Sensin, benim guzel annem Anneciğim Ne sevimli bir annesin! Ne tatlıdır senin sesin! Benim canım mısın nesin Sen olmazsan yapamam ben! Senden yakın kim var bana? Kalbim, canım bağlı sana! Uzuntum yok ondan yana Seviyorsun beni de sen Gulsem guler yuzun Ağlamamdan alır huzun Senin gecen ve gunduzun Işık alır sanki benden! Anne Sevgisi Sıcağın sinmiş bana, Seni severim ana Sensin bana can veren, Sensin bana kan veren Kucukken yudum yudum, Sutlerinle uyudum Kulağıma ninniler, Neler soyledin, neler Beni buyuttun ana, Beni yuruttun ana MNecati ONGAY Annem Bağım olsa, bahcem olsa İpek kumaş bohcam olsa, Sabah olsa, akşam olsa Annem gitmese yanımdan Her zaman baksam yuzune, Uyurum yatsam dizine Rastlamadım kem sozune Sesi cıkmaz kulağımdan Bir sozunu iki etmem Canımı verir incitmem Annemsiz cennete gitmem Onu severim canımdan İbrahim Şimşek Anam Sen yoksun,martılar ucmuyor anam Tek bir kul kapımı acmıyor anam Yıllanmış şaraba dondu gozyaşım Kimseler bir yudum icmiyor anam Talihim olsaydı doğmazdım anam Corak gonullerde solmazdım anam Gozlerin zamansız kapanmasaydı Boyle tek başıma kalmazdım anam Kabrinde bırakıp gidemiyorum Hoşca kal,elveda diyemiyorum Bu nasıl ayrılık bilemiyorum Ne olur yanına al canım anam Tuncer Onal Anneler Gunu Anneciğim bugun sen dur, Ben bakayım sana nolur Ne istersen pişireyim, Evi silip devşireyim Ben doldurdum aklarını, Odeyemem haklarını Bugun senin gunun anne, Bak kendini yordun gene Canım kadar sevdiğim kim Benim canım anneciğim Canım kadar sevdiğim kim? Benim canım anneciğim Huseyin KALABA