Canlı yayınlarla eser satışları yapılan yeni kuşak görüntü alışveriş uygulaması ClickMeLive’da teknolojik eserler için yeni bir kampanya düzenlenecek. 27 Nisan’da düzenlenen kampanya sırasında yaşanan ağır ilgi sebebiyle teknik aksaklıklar yaşanmış ve yayın ertelenmişti. 8 Haziran saat 21:00’de başlayacak Techno Night kapsamında eserler piyasa fiyatlarının altına satışa sunulacak.
Her 5 dakikada bir yeni bir eserin satışa sunulacağı yapılacak canlı yayında eser satışları stoklarla sonlu olacak. Toplamda 2 saat boyunca sürecek yayın için ClickMeLive uygulamasını indirip erkenden yerinizi ayırtabilirsiniz.
ClickMeLive Techno Night canlı yayınında hangi eserler satışa sunulacak?
Razer Huntsman Küçük Kablolu İngilizce Oyuncu Klavyesi
Xiaomi Mi Home Kamera 360 Full HD 2K
JBL Go 2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör
Viomi Robot Vacuum S9 Automatic Dirt Disposal
Oral-B D100 Şarjlı White Crossaction Diş Fırçası
Xiaomi Onemoon Air Fryer OA5 1500W Yağsız Fritöz 3.5 L
Philips HD7461/20 Kahve Makinesi
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Küçük Şarjlı El Süpürgesi
iPhone 13 Küçük 128 GB
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendirici 300 Mbps
iPad - 9. Jenerasyon 64 GB
ClickMeLive’dan aldığımız bilgiye nazaran kampanya kapsamında yapılacak tüm alışverişlerde kargolar fiyatsız olacak. Bilhassa Apple'ın yaptığı artırımlar sonrasında ve tüm teknolojik eser fiyatlarının daima arttığı bu günlerde, sırf yayın müddetince geçerli olacak çok uygun fiyatları kaçırmayın isteriz.
ClickMeLive taşınabilir uygulamasını aşağıdaki ilişkilerden indirip üye olun, saat 21’de canlı yayını kaçırmayın:
Adım #1: Uygulamayı indirin Android için buradan,
iPhone için buradan,
[*]Adım #2: Saat 21:00’de uygulamayı açın, [*]Adım #3: Canlı yayını açın ve sıkı takip edin.