B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Kas 2023 #1 Turkiyenin şiirleri,ulkemiz hakkında şiirler, Ulkemiz Şiirleri ulkemizi anlatan şiirler Ulkemiz Şiiri Bu ulke bizim ulke, Tertemiz olmalıyız Boyle yakışır Turk’e, Ve boyle kalmalıyız Guler yuzlu milletiz, Severiz misafiri Cok guclu bir devletiz, Koruruz turistleri Dunya bizi tanısın, Tanısın ulkemizi Gittiği yerde ansın, Durustluk ilkemizi Şanlıdır tarihimiz Onurlu, guruluyuz, Parlak istikbalimiz, Uygarlık yolundayız Kasım KAPLAN Guzel Turkiye Uzunca yurudum yollarında Deresinden koprusunden gectim Dağlarından akan pınarlarında Buz gibi akan sularını ictim Turkiye Zumrutten yeşil Gollerinden,ırmaklarından gectim Dağlar,ovalar,ormanlar yiyeşil Turkiye'mi yıldızlara bakarak sectim Turkiye denizlerin ne guzel Denizlerinin uzerinden gectim Turkiye şehirlerin ne guzel Turkiye korfezlerinde guzelliği sectim Turkiye tarihi eserlerine hayran kaldım Oyle guzelsinki guzel Turkiye Tarihi eserlerinden, ruyalara daldım Dunya'yı dolaştım,seni sectim,Turkiye Mustafa Ciil Dirier Turkiye'm Turkiye'm Turkiye'm benim Turkiye’m Dillerde soylenen turku Turkiye’m Dağlarların, ovalar, nehir gollerin İcimde hasretin dinmez Turkiye’m Turkiye'm Turkiye'm canım Turkiye’m Sana akmak ister kanım Turkiye’m Sen gibi bulunmaz sevgili, guzel Ağrı, Suphan, Erciyes’in cok ozel Dicle, Fırat, Kızılırmak ne guzel Van, Hazar’ın, İznik, Salda’n Turkiye’m Turkiye'm Turkiye'm canım Turkiye’m Sana akmak ister kanım Turkiye’m Cami,Tavra, Kilise; birlikte durur Papaz, Rahip, İmam yan yana yurur Kin, nefret yaşamaz bu yerde, kurur Hoşgoru direği duran Turkiye’m Turkiye'm Turkiye! m canım Turkiye’m Sana akmak ister kanım Turkiye’m Sende insan vardır, insanlar hası Seni bir gorenler unutur yası Hazreti Mesih’in gizlenen tası İstanbul koynunda saklı Turkiye’m Turkiye'm Turkiye'm canım Turkiye’m Sana akmak ister kanım Turkiye’m Dort buyuk din sende dimdik duruyor, Sıkışan gonuller sana geliyor Senin varlığında huzur buluyor Gonulleri tamir eden Turkiye’m Turkiye'm Turkiye'm canım Turkiye’m Sana akmak ister kanım Turkiye’m Şehirlerin medeniyet beşiği Kulturun var cok dinlerin eşiği Ben Cağrı’yım bu vatanın aşığı Aksın kanım toprağına Turkiye’m Turkiye'm Turkiye'm canım Turkiye’m Sana akmak ister kanım Turkiye’m Abdullah Cağrı ELGUN
Turkiyenin şiirleri,ulkemiz hakkında şiirler, Ulkemiz Şiirleri ulkemizi anlatan şiirler Ulkemiz Şiiri Bu ulke bizim ulke, Tertemiz olmalıyız Boyle yakışır Turk’e, Ve boyle kalmalıyız Guler yuzlu milletiz, Severiz misafiri Cok guclu bir devletiz, Koruruz turistleri Dunya bizi tanısın, Tanısın ulkemizi Gittiği yerde ansın, Durustluk ilkemizi Şanlıdır tarihimiz Onurlu, guruluyuz, Parlak istikbalimiz, Uygarlık yolundayız Kasım KAPLAN Guzel Turkiye Uzunca yurudum yollarında Deresinden koprusunden gectim Dağlarından akan pınarlarında Buz gibi akan sularını ictim Turkiye Zumrutten yeşil Gollerinden,ırmaklarından gectim Dağlar,ovalar,ormanlar yiyeşil Turkiye'mi yıldızlara bakarak sectim Turkiye denizlerin ne guzel Denizlerinin uzerinden gectim Turkiye şehirlerin ne guzel Turkiye korfezlerinde guzelliği sectim Turkiye tarihi eserlerine hayran kaldım Oyle guzelsinki guzel Turkiye Tarihi eserlerinden, ruyalara daldım Dunya'yı dolaştım,seni sectim,Turkiye Mustafa Ciil Dirier Turkiye'm Turkiye'm Turkiye'm benim Turkiye’m Dillerde soylenen turku Turkiye’m Dağlarların, ovalar, nehir gollerin İcimde hasretin dinmez Turkiye’m Turkiye'm Turkiye'm canım Turkiye’m Sana akmak ister kanım Turkiye’m Sen gibi bulunmaz sevgili, guzel Ağrı, Suphan, Erciyes’in cok ozel Dicle, Fırat, Kızılırmak ne guzel Van, Hazar’ın, İznik, Salda’n Turkiye’m Turkiye'm Turkiye'm canım Turkiye’m Sana akmak ister kanım Turkiye’m Cami,Tavra, Kilise; birlikte durur Papaz, Rahip, İmam yan yana yurur Kin, nefret yaşamaz bu yerde, kurur Hoşgoru direği duran Turkiye’m Turkiye'm Turkiye! m canım Turkiye’m Sana akmak ister kanım Turkiye’m Sende insan vardır, insanlar hası Seni bir gorenler unutur yası Hazreti Mesih’in gizlenen tası İstanbul koynunda saklı Turkiye’m Turkiye'm Turkiye'm canım Turkiye’m Sana akmak ister kanım Turkiye’m Dort buyuk din sende dimdik duruyor, Sıkışan gonuller sana geliyor Senin varlığında huzur buluyor Gonulleri tamir eden Turkiye’m Turkiye'm Turkiye'm canım Turkiye’m Sana akmak ister kanım Turkiye’m Şehirlerin medeniyet beşiği Kulturun var cok dinlerin eşiği Ben Cağrı’yım bu vatanın aşığı Aksın kanım toprağına Turkiye’m Turkiye'm Turkiye'm canım Turkiye’m Sana akmak ister kanım Turkiye’m Abdullah Cağrı ELGUN