Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisi yıldızı parlayan Ümit Erdim ikinci defa baba olmaya hazırlanıyor. Ses adında kızları olan çiftin bebeklerinin hem cinsiyeti hem de ismini açıkladılar.
2017 yılında hayatını birleştiren Ümit Erdim ile Seda Çınar Erdim'in ikinci bebeklerini bekledikleri ortaya çıktı. Çiftin ilk çocukları Ses 2018'de dünyaya gelmişti.
SES'E KARDEŞ GELİYOR!
Bir kızı olan Seda-Ümit Erdim çifti, ikinci kez anne-baba olmaya hazırlanıyor. Seda Erdim'in, üç aylık hamile olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz aylarda mutlu haberi sosyal medyadan takipçileriyle paylaşan ünlü çift, önceki gün Yeniköy'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden çiftin üç yaşındaki kızları Ses, kardeşinin hem cinsiyetini hem adını açıkladı.
"SES'İN ABLA OLDUĞU BÖLÜME GEÇİŞ YAPIYORUZ"
Ümit Erdim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Evet, hazırsak artık Ses’in abla olduğu bölüme geçiş yapıyoruz. Biz artık 4 kişiyiz” dedi.
Heyecanları günden güne büyüyen Ümit Erdim, eşi Seda Erdim ve kızı Ses ile Yeniköy Fiko’dan çıkarken görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden ve eşi 14 haftalık hamile olan oyuncu, “Ses’e kardeş geliyor çok mutluyuz” dedi.
“Cinsiyeti belli oldu mu?” sorusuna Erdim’in üç yaşındaki kızı cevap vererek “Kız olacak” diye bağırdı. Bu cevaba şaşıran Erdim “Evet Ses’in de dediği gibi kız çocuğumuz olacak yine, bunu da ilk kez söylemiş olduk” dedi.
Konuşmayı çok seven Ses, yeni doğacak kardeşinin ismini de söylemeyi ihmal etmedi. Minik Ses, “Kardeşimin ismi de Ela olacak” diyerek Erdim ve eşini şaşırttı.
Bunun üzerine Ümit Erdim, “Kızımız her şeyi söyledi zaten, tecrübeliyiz bu konuda kız babası ve annesi olacağız. Dünya’yı kız babaları kurtaracak” ifadelerini kullandı.
Hamileliğinin iyi gittiğini söyleyen Seda Erdim ise “Ses’ten dolayı zaten provasını yapmıştık, şu an gayet güzel bir hamilelik geçiriyorum” diye konuştu.
REKLAM VE PROJE TEKLİFLERİ YAĞIYOR
Öte yandan hayatlarına dair keyifli anları sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşmayı seven sempatik aileye, firmalardan sıklıkla reklam ve proje teklifi geldiği iddia edilmişti. Çift, kızları Ses küçük olduğundan onunla kamera karşısına henüz geçmeyi istemiyordu. Ailelerine bir bebeğin katılmasıyla birlikte bu tekliflerin artacağı tahmin ediliyor.