Bildiğiniz üzere dün Aleyna Çakır cinayetinin baş şüphelisi Ümitcan Uygun, Esra Hankulu vefatının akabinde tutuklandı. Bu tutuklanmanın akabinde daha evvel Müge Anlı'ya tehditler savuran Uygun'un ağabeyi Erol Uygun, tekrar tehdit iletileri atmaya başladı. Sonrasında ise Pucca ismiyle bilinen toplumsal medya fenomeni ve müellif Pınar Karagöz ile Esra Hankulu cinayeti sebebiyle tutuklanan Ümitcan Uygun'un ağabeyi Erol Uygun toplumsal medyada tartıştı. Uygun'un Pucca'yı mevtle ve tecavüzle tehdit ettiği ortaya çıktı. Gelin ayrıntılara bakalım!
21 yaşındaki Aleyna Çakır, gerçek ismiyle Sema Esen cinayetinin baş şüphelisi olan Ümitcan Uygun, 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli bayanın vefatıyla gündemdeydi.
Esra Hankulu'nun tırnaklarındaki DNA profillerinin, kuşkulu Uygun'a ilişkin olduğu tespit edildikten sonra 'kasten öldürme' cürmünden gözaltına alınan Ümitcan Uygun'un kuvvetli kabahat kuşkusu nedeniyle tutuklandı.
Uygun'un tutuklanmasının akabinde da daha evvel Müge Anlı'yı da tehdit eden Ümitcan Uygun'un ağabeyi Erol Uygun Instagram hesabından tehditler savurmuştu. Abi Erol Uygun, tehdit iletileri sonrası dün gözaltına alınıp isimli denetimle hür bırakılmıştı.
Buradan paylaşımlarına bakabilirsiniz;
Pucca da Erol Uygun'un tehdit bildirileriyle ilgili bu reaksiyon gösterdiği paylaşımı yaptı.
Bu paylaşımın akabinde da Erol Uygun'un, kardeşi Ümitcan Uygun'un hesabından Pucca'yı "Neredesin sen nerde? Ölmeyi çok istiyorsun, toz ol buradan" iletisi atarak mevtle ve tecavüzle tehdit ettiği ortaya çıktı.
Uygun da Pucca'dan kardeşinin hesabına gelen iletileri öykü kısmından "Utanmaz" notuyla paylaştı.
Pucca ise "Arkadaşlar merak etmeyin ben de küfür ettim. Salağa bak bir de 'beni engelledi korkuyorlar' demiş. Nikahıma mı alacağım sünepe engelleyeceğim tabi. Kâfi be ondan kork bundan kork" tabirlerini kullandı.
Küfürlerin havada uçuştuğu bu tartışma hakkında ne düşünüyorsunuz?