bilgiliadam
Yeni Üye
beklenmedik taş baş fayda Rafet el Roman'ın klibinde oynayan şarkıda düet yapan kamyon şoförü Yusuf Güney'i ilk başlarda ciddiye almadığını söyleyen El Roman yanılgıya uğradı YUSUF'U EN ILK ÖNCE CİDDİYE ALMAMIŞTIM 1548633861 1548633861 umulmadiktasbasyarar5c4e47093783dumulmadiktasbasyarar5c4e47093783d http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberaaaaa&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg CANLI YAYIN AKŞAM KEYFİ'NE TELEFONLA BAĞLANAN BAŞARILI SANATÇI RAFET EL ROMAN, YUSUF GÜNEY HAKKINDA ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU Yusuf Güney'le nasıl tanıştığını anlatan Rafet El Roman, başarılı keşfini yere göğe sığdıramadı El Roman, 'Londra'da bir konserimden sonradan Yusuf, kulise geldi O gün doğum günüymüş Bir şarkı söyleyemek istediğini söyledi Ben, açıkçası kendisini fazla kaale almadım Neyse söylemesine müsade verdim Yusuf, 'Canımsın Sen' şarkısına bir antre yaptı, ben ilk olarak yerime oturdum ve ciddiye almaya başladım O günden beri Yusuf'la irtibat halindeyiz ve bundan böyle tekrar tekrar üretiyoruz Yusuf Güney, duruşu, görüntüsü, sesi ve yorumuyla marka olacak bir şarkıcı Onu piyano eşliğinde şarkı söylerken gördüğümde çok kibir duydum' sözleriyle Yusuf Güney'i epeyce övdü