Son Konu

Unlu Duşunurlerin Soylediği Ozlu Sozler 2011

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Duşunurlerin sozleri
Unlu Duşunurlerden Ozlu Sozler
Duşunurlerin guzel sozleri

♥ Yaşamımda edindiğim en buyuk bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene , hic kimse yardım etmez Pestalozzi

♥ Herşeye karşın herkes sevdiğini oldurur Kimi bunu sert bakışıyla yapar, kimi de yuze gulen bir sozcukle, korkak kişi bunu bir opucukle, cesur adam bir kılıcla Oscar Wilde

♥ Kotumser yanlız tuneli gorur, iyimser tunelin sonundaki ışığı gorur, gercekci tunelle birlikte ışığı ve de gelecek treni gorur JHarris

♥ Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye calışmasın Eflatun

♥ Bana okuduğum kitapların en guzelinin hangisi olduğunu sorarsanız, Soyleyeyim: ANNEM'dir Abraham LINCOLN

♥ İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Ozgurluk ve olum Birine sahip olamazsam otekini isterim cunku hic kimse beni canlı tutsak edemez Harriet Tubman

♥ Doğuştan sahip olduklarınızla yaşamayı oğrenmek bir surec, bir katılım, yani yaşamınızın yoğrulmasıdır Diane Wakoski

♥ Herşey aynı nefesten alır: Hayvanlar, insanlar, ağaclar Hayvanlar olmazsa insanlar ne yapar? Tum hayvanlar gitse insanların ruhu buyuk bir yalnızlığa boğulur; insanlar yalnızlıktan olur Kızılderili Reisi Seattle

♥ Yaşamda en onemli şey kazanclarımızı kullanmak değildir Bunu herkes yapar Asıl onemli olan kayıplarımızdan kazanc sağlamamızdır Bu zeka gerektirir;akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur William Bolith

♥ Dunyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle kuculur, bayağılaşırlar Buyukluk, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar John Steinbeck

♥ Herşeye karşın herkes sevdiğini oldurur Kimi bunu sert bakışıyla yapar, kimi de yuze gulen bir sozcukle, korkak kişi bunu bir opucukle, cesur adam bir kılıcla Oscar Wilde

♥ Sevilmek umuduyla sevmek insanidirFakat sevmek icin sevmek, meleklere ozgudur Alphonse de Lamartin

♥ Aşktan korkmak, yaşamdan korkmak demektir ve yaşamdan korkanlar şimdiden uc kez olmuşlerdir Bertnard Russel

Üst Alt