Son Konu

Ünlü Türk Tenisçiler

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Ünlü Türk Tenisçiler,

Son üç yıldır Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen “WTA CHAMPIONSHIPS in 2019, 2019 ve 2019 yıllarındaki konut sahipliğini Türkiye ’nin devralmasıyla birlikte tanıtım çalışmalarına tüm hızıyla başlandı

2530 Ekim 2019 tarihleri aralarında Sinan Erdem Spor Salonu ’nda düzenlenecek olan turnuvanın tanıtımı dahilinde teniscilerimiz, üniversitelerin Tenis kulüpleri aracılığıyla çeşitli organizasyonlar düzenlemeye başladı

Son dönemde Türk tenisinin lokomotif isimlerinden olmuş şampiyon tenisçi Ipekli Şenoğlu, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından, bu tanıtım çalışmaları için görevlendiridi Ipekli Şenoğlu ve genç tenisçi Melis Sezer, tanıtım çalışmaları kapsamında dün İstanbul Teknik Üniversitesi ’ni ziyaret etti

Tenise meraklı öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen seminerde; Türk Tenisi ve WTA CHAMPIONSHIPS konuşuldu, öğrenciler sporculara merak ettikleri soruları sordu Hangi Üniversite Tenisi Daha Fazla Seviyor! aktivitesi devam ediyor… 15 Mart 2019 Marmara Üniversitesi, 13301430 Hangi Üniversite Tenisi Daha Fazla Seviyor! turu ileriki aylarda diğer üniversiteler ve birincil öğretim okullarında da devam edecek *

Üst Alt