unutma sözleri en güzel unutma mesajları sevgiliyi unutma sözleri sevgiliye unutma mesajları mesajları unutma sözleri, en hoş unutma mesajları ve bundan başka burada arkadaşlar 1549095324 1549095324 unutmasozlerienguzelunutmamesajlari5c5551a0ede0dunutmasozlerienguzelunutmamesajlari5c5551a0ede0d unutmasozlerienguzelunutmamesajlari5c5551a0ede0d Gün gelir aslal unutamamdediğin sevgiliyi unutmak gerekir Zira bu çok kuvvet olsada, durum olunca, kaçışı olmaz ve o kuvvet olanı başarılı olmak gerekir Sevgili Melek'lerim, bu yazımızda sizlerle en güze unutma sözlerini ve mesajlarını paylaşıyoruz 1Bak yine soldu güneş tekrar akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz bir gün doluyor sen yoksun diye inan dertliğim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni çok seviyorum 2Bana bir günün yirmi dört saat, bir saatin atmış dakika ve bir dakikanın atmış saniye olduğu öğretildi lakin sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk dek uzun olduğu öğretilmedi Yaşamımızın her derhal birlikte olmamız dileğiyle sevgilim 3Batık bir gemiymiş aşk limanında Kader bu deyip de avutma beni ayrılık kapımızı çaldı sonunda senden son dileğim unutma beni 4Bekleyiş bir özleyiş gönüldeki güzeli bir süsleyiş bin bir hisle sevmeli neden o fazla sevene unut bekleme derler fakat seven ümitsiz olsa da bekler 5Ben ne Aşklar yaşadım ne vedalar ettim,ne kavgalı çöllerinde yürüdüm aşkın,Senin kor dudakların vız gelir Güzelim… 6Ben senin yaşadığın kuytu bir macerayım, Anlatılmaz bir roman, kapanmaz bir yarayım, Sığındığın limanlar unutturamaz beni, Ben senin yüreğinde en büyük FIRTINAYIM ! 7Ben sensiz geçen günlerime yanarken, şayet sen bensizliğe sevineceksin Ama şunu hatırından çıkmak bir tanem; bir gün sen de SEVECEKSİN !!! 8Ben Sensizdim! akşamın yaklaştığı saatlerde kahrolursun görme ağladığımı Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır aniden her gün batımı 9Acının umutları değil ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye ihtiyaç duyarsan ben daima o bildiğin adresteyim 10Adını kalbime aşkla kazımıştım manâsız ver aldırma ola ki bir gün silerimHoş bir rüyayı gerçek sanmıştım Seni sevdiğim için özür dilerim 11Ağırdır sevmelerim her kalp taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz Her şeyi unuturda şu gönlüm bir seni unutamaz 12Ağlayışım terk edip gidisine değilBen; sensizken senden diye sensizi ligi de sevmiştimSen; seninle birlikte sensizliği de alıp gittin 13Ağzımın Tadı Yahut, Hasta Gibiysem, Boğazımda Düğümleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Her Zaman Hoş Gözlerinin Hasretindendir 14Akılsız adam mutluluğu uzaklarda, Zeki ise O’nu ayaklarını aşağıda arar… Seninle olmak varken;Sensiz kalmak, Yaşamak dururken vefat etmek demektir… 15Allahım beni böylece bir son bahar ayazında canımı al ki, sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamasın… 16Elde Etmek istedim , ellerini alamadım Bakmak istedim, gözlerine bakamadım Sarmak istedim, kollarıma saramadım Görmek istedim, son kez göremedim çünkü aramıza vefat girdi… 17An gelir insan gülerken ağlarmış Gözyaşları su baskını olup kalbine akarmış Kahkaha bir maske derler birimisin?İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış 18Aramıza yollar, yabancı kollar,güç yıllar girdi,ümitlerimi,saf sevinçlerimi derken seni kaybettim Bir iki sözle bir kaç şarkıyı, adaletsiz yargıyı Birde bu talihsiz yazgıyı kalbime kaydettim 19Araya koskoca yıllar girse de kalbim seninle bu can seninle koskoca dağlar girse de araya ben seni unutmam unutamam fakat ben sana iri bir can verdim sen bana sevgi dürüstlük verdin ben seni nasıl unuturum fakat sen bana bir can bir sevgi verdin 20Artık günlerim günlerden uzun gecelerim gecelerden yalnız seni sevdiğimden bu yana her acıyı tattım her çileyi gördüm hayatın her cilvesine alıştım yalnız senin yokluğuna alışamadım derhal anlıyorum acıdan hasretten gözyaşından başka hiç bir şey vermemişsin bana yıkılan hayallerime değil olan geçmişime kaybolan geleceğime Ağladım Ağladım çocuklar Gibi Ağladım 21Aşkım ne zaman dağlar sahili, ay ışığı geceyi dünya dönmeyi unutursa, bende seni o zaman unutacağım… 22Aşkımız su üzerine yazılan bir masaldı, göz kirpimi kısalığında kelebeğin ömrü uzunluğundaydı Kalbimizde bir ömür boyu çekeceğimiz yaralar bıraktı 23Aşkın baştan olsa da hiç sevmesen de Beni fazla aldattın güzel görmesem de Bir şeyler bulmuştum ben o sevginde Bekliyorum bir gün dönersin diye 24Ay doğarken bir söğüdün peşinde,gül yüzünde sisli bir esintiyle,akşamın göçüsüne keder serperek ve yağmurdan geceye perdeler çekerek beni düşün unutma… 25Ayrılığın resmini çizdim sarı odalara, yüreğimi soğuttum zemheri ayazında Sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyrettim çaresizce Ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım gök mavisi yüreğimle…