Son Konu

Uzucu Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Uzucu Sozler 2019

Bir Yalnızlık Şarkısı Olmuşum Değersiz hayatımda Bir Seni Sevmiştim Bir enin icin Acıya Goğus germiştim Sende Bırakıp gittin beni hayat gibi Acıyorum Kalbime Acıyorum bu Sevgilere

Acı Ceken yureğimi Atıyorsun Karanlıklara Svgimden Anlamıyorsun Hep beni Yok Goruyorsun bu hayatta Şimdi Gidiyorum hayatından Acılı Duygularımla Elveda Sevgilim Elveda

Bırakıp Gitsemde Zamanı Unutsamda Sevgini hatırlamak istemesemde guzel gunleri terk etmiyor Sevdan beni Acı ile yanıyor icim bitmiyor Ateşin icimde yanıyorum Sessizce ve Sensizce

Zaman Bitmiş hayatımızda Sadece Yaşamaya Calışıyorum renksiz Dunyamda Zaten renklerimi Aldın Goturdun benden Acı ile Bıraktım kalbimi Sadece Kalbimi Değil Acı iLe bıraktın bedenimi Karanlık Dunyamda

Yalnızlık Ceksemde icimde acılar bırakmaz beni ağlatır her gece sen bırakıp gittin ya acılar kaldı yureğimde bir acılar bırakmadı kalbimdeki terk edilmiş sevdayı

Gururumu Bıraktım Artık Acı ile Kaynaştım Hayatımı Acı İle paylaşıyorum Sen ise gururumu Ciğniyorsun Buyuk bir mutlulukla Helal Olsun Sana

Oyle zor geliyorki bazen anıları hatırlamak kalbim daralıyor gozlerimden yaş akıyor ama yinede anıları hatırlıyorum ne olursa olsun bu acıyı cekmek zorundayım ben severek ayrıldım!

Kırdım Artık hayatımı bakamam geriye gururum ayaklarının onunde bi kagıt parcası oldu acıyla bıraktığın kalbim ise artik acıyı temizleyen bir paspas oldu hayatım sadece senin acılarını temizlemekle geciyor lanet olsun!

Ucuz bir sevginin kurbanı olmuşum, gec farkettim fark ettiğimde kalbimi vermiştim sana insafsız! şimdi acılar icinde bıraktın beni yapayaLnız Vicdansız!

Siyahın En derin karanlıklarına kapattın beni elime bir acılı kalp verdin terk ettin yaşamayı aldın elimden hayatın guzelliklerini aldın kotulukleriyle bıraktın beni

Bıraktım kendimi Artık bakmıyorum hayata, kapandım odama yaşamıyorum Sanki Bu hayatta ne şarkılar ne şiirler teselli etmek harebe gonlumu ben Acılara gomulmuşum Kimse Alamaz Gonlumu

Gercekten yaşanan sozlerim bunlar kimse kaldıramaz icimdeki acıları bir gencin cığlıkları bunlar anlamaz sevmeyen anlamaz cekmeyen acıyla bir dunya var hayatımda nereye baksam onu goruyorum karşımda…

Buruk bir hayatın buruk bir acı hatırasıyım hayatta ne yalnızlığıma ağlarım nede acıyan kalbime sadece sana ağlarım akıp giden zamanıma uzulurum

İcimde yalnızlıklar icimde ayrılıklar ve icimde bunların tum acısı sen bakma bana gul oyna yaşa kendi hayatında ben acılarımla terk edilmişim bu dunyada mutsuz etmek istemem kimseyi acılarımla

Nefretimi Sana yazsam Ne Olucak Sonunda Yine Acı Cekecek Seven kalbim Seni Seven kalbim Acılar icinde kaybolacak Sonunda Senin hayatımda Kaybolduğun gibi

Sen Sadece Kalbimin Değil Acılarımıda Kalbime Yazansın Sen beni benden Alıp Bir Boşluğa Atansın Nefret ediyorum Senden Nefret ediyorum Seni Sevdiğim icin Acılı kalbimden

Yanlış Zamanlara kapıldım Seninle yanlış bir aşkı yaşadım seninle acıyı yazdın kalbime gittin sebepsizce lanet ediyorum Sana!!!

Başka Bir Hayat Yok Artık Sevdim Sevildim Ağlattın guldum Ah Aldım beddua Ettim Ama Ben Sadece Anladımki Bu Dunyada Yalanları yaşamışım Şimdi Acılarla Gidiyorum Elveda Size Acılarımla Mutluyum başka Mutluluk istemem Dunyamda

Bir umut vardır hic tukenmeyecek birde hasret ki cekilmeyecek birde olum vardırki birgun elbet gelecek benim sana olan sevgim ne olecek nede bitecek

Bu dunya kimseye kalmaz cunku hayat her zaman bir numara ve oyunlarla doludur bunu tum hayat bilmekte olmalıdır……

Sana bir sozum var seni sen oldugun icin değil sende kendimi buldugum icin sevdim sakın aşkından soz etme bana inan yaşadıhım aşkın en mahsum ve mağdur olanı sensin

Üst Alt