Son Konu

Uzun aşk sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Aşk; Kacmaktan cok kovalamayı, gormekten cok duşlemeyi, sevmekten cok ozlemeyi sever ve AŞK oyle haindir ki nerede imkansız var onu secer

Aşk bazen o elini ilk tuttuğundaki sıcaklık, gozlerine ilk baktığındaki o ışık ve tenine ilk yaklaştığındaki o tutkudur

Buyuk aşklar ya sonsuzdur, ya da O’nsuz! Zorlanacaksan, şikayetci olacaksan, keşkelere sığınacaksan, soze ama diye başlayacaksan, girme aşk yoluna; aşk yolunda “u donuşu yoktur!

Guluşunu seversin, sesini seversin, sohbetini seversin Sevmek icin illa ki yuzunu gormek şart değil; Yureğinde duruşunu seversin

Kime Yar dediysek ; O Yar actı yarayı Belli ki gercek sevenimiz yoktur , Yaradandan gayrı

Aşk sozcuklere ihtiyac duymaz ki O yuzden bırak kelimelerle oynamayı sevgili Ben seni sessizliğinde bile duyarım

Her yurek sevebilseydi zaten adı yurek olmazdı ve her seven yurekli olsaydı, aşk bu kadar basit olmazdı!

Tek kişilik miydi ki bu şehir, sen gidince bomboş kaldı Sahi neydi o kural! Sevince mi kaybediyorduk? Kaybedince mi seviyorduk

Ben seni dun sevmedim cunku dun geride kaldı, ben seni bugun de sevmeyeceğim cunku bugun de bitecek; ben seni yarın seveceğim cunku yarınlar hic bitmeyecek!

Sevmek seviyorum demek değil, yureğinde hissetmektir Ve aşk yanında olanı sevmek değil, bazen gelmeyecek birini beklemektir

Kalbin neye bağlanırsa varlığın onun mahiyetine burunur Sen de kalbini sonsuz ve tukenmez olana bağla

Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kacışın yok! Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya luzum yok

Hayatta bir daha hic karşılaşmasak bile, biliyorum ki sana rastlamış olmam bile bir omre bedel

Aşkın hicbir sıfata ve tamlamaya ihtiyacı yoktur Başlı başına bir dunyadır Aşk! Ya tam ortasındadır, merkezinde…Ya da dışındasındır, hasretinde!…

İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama donupte kendi peşlerinden koşanlara hic bakmazlar

Gokyuzundeki butun yıldızları toplasan bir tek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin

Gulmek icin mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk guluşunde saklıdır Sakın ağlayayım deme, belki bir yerde bir tek guluşun icin yaşayan biri vardır

Murekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım Sonra ismini her yere yazdım İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!

Seni her duşunduğumde kalbime bir yıldız ciziyorum Benim şimdi kac yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gokyuzum var

Bugun bensem dun sensin, deli bensem zincirim sensin, sarhoş bensem şarabim sensin, Aşık bensem aşkım sensin ve ben hala yaşıyorsam sebebi sensin…

Dunde, bugunde, yarında, yureğin kadar yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım

Yureğimi bedenimden sokup senin avucuna koymak istiyorum O senindir artık Sen ruhumda başladın ve butun vucudumu sardın Butun vucudum sen artık

Ya kalbimi al artık seni sevmesin, ya aklımı al artık seni duşunmesin, ya feryadımı duy gozlerimden hayalin silinmesin ya da canımı al bu kadar acı cekmesin

O kadar zor ki şimdi geri donmek, seni unutup başkasını sevmek Ama bir şeyi anladım cok zormuş sevilmeden sevmek

Kalp midir insana sev diyen yoksa yalnızlık mıdır korukleyen? Sahi nedir sevmek? Bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı?

Aşkımı aramakla bulamaz, seni bulduğumdaysa kacamazsın Bu nasıl bir şey dersen, kim anlamış ki sen anlayasın

Aşktan, aşk icin gozunden kanlı yaş dokenler soz etmelidir Bu aşıklar ancak diğerlerinin sozculeridir

Benim umutlarımda yuzdurduğum tek insansın, hayatımı paylaşacağım yarınlarımsın

Deli bir yağmur olsam seni yağdığım kadar severdim Deli bir ruzgar olsam seni estiğim kadar severdim Ve ben deliyim ki seni aldığım nefes kadar cok seviyorum……

Seni gule benzetemem solarsın, yureğime koyamam yanarsın, kalbime koyamam kırılırsın, gozlerimde durduramam nazarlanırsın ama seni oyle bir severim ki bir daha unutamazsın

Aşk; Eşine cennette seninle yaşayacağım icin, olum bana hoştur ya Ayşe diyen Efendimiz (sav)’in yaşadığıdır

Ey Gonul! Şimdi sorarım sana, hangi aşk daha buyuktur? Anlatılarak dile duşen mi, anlatılmayıp yurek deşen mi?

Yalnızlığın, yalnızlığımla kafiyeliydi Alt alta yazsak şiir, yan yana yazsak oyku olurdu Hic yazmadık aşk oldu…

Üst Alt