Son Konu

Uzuntulu Mesajlar

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Uzuntulu Mesajlar kısa
Uzuntulu Mesajlar facebook

Uzuntulu Mesajlar

SENİ SENLE SEVERKEN ANİDEN GİTTİNKALA KALDIM ORTADA YAPAYALNIZ ACI VERSEDE YOKLUGUN ALIŞTIM HERŞEYEZALİM OLAN SEN DEGİLMİŞSİN MEGERSE KAYBOLAN SENİ BU HALE GETİREN YILLARMIŞBİRBİRİMİZİ UNUTAMASAKTA,YAŞIYORUZ YOLLARA İNATBENİM ELA GOZLUM,YAZIM KIŞIM HERŞEYİMUNUTTUM SENİ UNUTTUMYA KENDİMİ YA SENİ

Birgun beni nasıl paslı bir makasla nasıl da derinden budayıp gittiğini farkettimYeni bir filiz veremiycek kadar derindi kesip attıklarınSensizlikle oluşmuş hastaluğıma senin bile care olamayacağını benim icin artık cok gecikildiğini anladım

hic kimse gormesn tanımasın benibu gece cekemem boş muhabbetleridokunmayın bırakın kendi halime rusgar nerden eserse hesap kitap yok bu gece

ay değil mevsim değil bir omur gecti sensiz,keşke boyle sevmeseydim ağlıyorum caresiz

NedeN??? NedeN sevmediN beNi seNi olumune sevdiM ama seNi sevdimde Ne oldu beN olduM ( bu sozlerimi yazdıgımda ben olmuş olcam nejdet seni gercekten sevdim halada sevicem olmuş olsam bilee

Gozlerimden akan her damla yaş kalbimden akan bir damla kan gibi olememi istiyorsan durma ağla bu canım sana feda

insan sandım seni yureğimi verdim yetmedi duygularımı hayallerimi sevdamı verdimama ne yaptın sen anlamadınvar olan herşeyi kirlettin adam sanmıştım senibitti sana itimadım kayboldu duygularım cıkma karşıma bir tekmede ben atarım kurtuluş sana bu sozler

insan sandım seni yureğimi verdim yetmedi duygularımı hayallerimi sevdamı verdimama ne yaptın sen anlamadınvar olan herşeyi kirlettin adam sanmıştım senibitti sana itimadım kayboldu duygularım cıkma karşıma bir tekmede ben atarım kurtuluş sana bu sozler

inSaNLArın UmUdUnU KıRmA BeLkidE TeK SaHiP OlDuGu SeY OdUrimagesuzuntulumesajlar5ad9749252685png(

ANSIZIN GELDİN İCİMİ TİTRETTİN SEN BENİ SEVMEDİN GİT DEDİN GİTTİM!!!

Yagmur Islatmak ıcın Yagıyorsa Aldırmıyorum Eger Maksat Beni Aglatmaksa Ben Seni Duşunduğum Her Zaman AĞLIYORUMM !!

Sensiz Yaşamak Yanmaktanda Beter be gulum

Huzunler Buldum kendimi, Sensizliğin icinde Tarumar Oldum gezerim Sokaklarda Serseri, Beni Bıraktın Ya Huzunlerimin Sozleri Sana Be guzelim

Bu gece Huzun Bastı odama uzuntulerim dert ortağım oldu masamda, bir silah bir sozlerin yanımda, ya cekip vurucam kendimi, yada uzutu dolu sozlerimle olurum Sensiz Gecemde

Ne Huzun Bitirdi Beni Nede uzuntun bitirdi icimdeki sevgiyi, Aldatılmak varmış kaderimde OLmayan Aşkmış SahtekarlıklarLa Suslemişsin Sen hayatını

NedeN??? NedeN sevmediN beNi seNi olumune sevdiM ama seNi sevdimde Ne oldu beN olduM ( bu sozlerimi yazdıgımda ben olmuş olcam nejdet seni gercekten sevdim halada sevicem olmuş olsam bilee

Gozlerimden akan her damla yaş kalbimden akan bir damla kan gibi olememi istiyorsan durma ağla bu canım sana feda

inSaNLArın UmUdUnU KıRmA BeLkidE TeK SaHiP OlDuGu SeY OdUrimagesuzuntulumesajlar5ad9749252685png(

ANSIZIN GELDİN İCİMİ TİTRETTİN SEN BENİ SEVMEDİN GİT DEDİN GİTTİM!!!

Yagmur Islatmak ıcın Yagıyorsa Aldırmıyorum Eger Maksat Beni Aglatmaksa Ben Seni Duşunduğum Her Zaman AĞLIYORUMM !!

Sensiz Yaşamak Yanmaktanda Beter be gulum

Huzunler Buldum kendimi, Sensizliğin icinde Tarumar Oldum gezerim Sokaklarda Serseri, Beni Bıraktın Ya Huzunlerimin Sozleri Sana Be guzelim

Bu gece Huzun Bastı odama uzuntulerim dert ortağım oldu masamda, bir silah bir sozlerin yanımda, ya cekip vurucam kendimi, yada uzutu dolu sozlerimle olurum Sensiz Gecemde

Ne Huzun Bitirdi Beni Nede uzuntun bitirdi icimdeki sevgiyi, Aldatılmak varmış kaderimde OLmayan Aşkmış SahtekarlıklarLa Suslemişsin Sen hayatını

SENİ SENLE SEVERKEN ANİDEN GİTTİNKALA KALDIM ORTADA YAPAYALNIZ ACI VERSEDE YOKLUGUN ALIŞTIM HERŞEYEZALİM OLAN SEN DEGİLMİŞSİN MEGERSE KAYBOLAN SENİ BU HALE GETİREN YILLARMIŞBİRBİRİMİZİ UNUTAMASAKTA,YAŞIYORUZ YOLLARA İNATBENİM ELA GOZLUM,YAZIM KIŞIM HERŞEYİMUNUTTUM SENİ UNUTTUMYA KENDİMİ YA SENİ

Birgun beni nasıl paslı bir makasla nasıl da derinden budayıp gittiğini farkettimYeni bir filiz veremiycek kadar derindi kesip attıklarınSensizlikle oluşmuş hastaluğıma senin bile care olamayacağını benim icin artık cok gecikildiğini anladım

hic kimse gormesn tanımasın benibu gece cekemem boş muhabbetleridokunmayın bırakın kendi halime rusgar nerden eserse hesap kitap yok bu gece

ay değil mevsim değil bir omur gecti sensiz,keşke boyle sevmeseydim ağlıyorum caresiz

Birgun beni nasıl paslı bir makasla nasıl da derinden budayıp gittiğini farkettim Yeni bir filiz veremiycek kadar derindi kesip attıkların Sensizlikle oluşmuş hastaluğıma senin bile care olamayacağını benim icin artık cok gecikildiğini anladım

hic kimse gormesn tanımasın beni bu gece cekemem boş muhabbetleri dokunmayın bırakın kendi halime rusgar nerden eserse hesap kitap yok bu gece

ay değil mevsim değil bir omur gecti sensiz, keşke boyle sevmeseydim ağlıyorum caresiz

Cok uzaktasin beni duymazsin unuttun beLki de hatirLamazsin hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesin

Seni yureğimin derinlerine attımUzerine Celik kapilar kapattım beni oyle incittinki seninle olan iyi hatıraları (istedigim halde)bile hatırlıyamıyorum Sen cezani kendi kendine verdin

Bu şehirden her gidişinde şehri sanki ben uğurluyorum sen benden gideli cok oldu ama bensana hala elsallıyorum

Sebepsiz yere ağlamak istedin mi hic Ağlarken boğazına bi duğum saplandımı Yanağından suzulup yureğine duşen her damlada SENİ SEVİYORUM diye haykırmak geldimi icinden sevdiğine Şimdi de ağlıyorum SEVDİĞİM ama sana değil bir kalemde sildiğin AŞKIMIZA ağlıyorum SENİ SEVDİĞİM icin ozur dilerim

Sensiz gecen zaman bana zehir oldu, senin yokluğun benim sonum oldu guneş doğmaz,gunler gecmez oldu, anladımki bu yaşam sensiz gecmez oldu ay yuzlum

Ayrılığın bedelini binlerce kez cekerek odedimbu şehirleri bu sokakları adım adım milim milim boynu bukuk gezdimşu an ne haldeyim ne dertteyim nerden bileceksin be GULUMonun icin en son dileğim seni son kez olmeden goreyim

Üst Alt