Son Konu

Uzuntulu Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Uzuntulu Sozler 2019
2019 Uzuntulu Mesajlar

Gozlerimden akan her damla yaş kalbimden akan bir damla kan gibi olememi istiyorsan durma ağla bu canım sana feda

insan sandım seni yureğimi verdim yetmedi duygularımı hayallerimi sevdamı verdimama ne yaptın sen anlamadınvar olan herşeyi kirlettin adam sanmıştım senibitti sana itimadım kayboldu duygularım cıkma karşıma bir tekmede ben atarım kurtuluş sana bu sozler

Cok uzaktasin beni duymazsin unuttun beLki de hatirLamazsin hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesin

Seni yureğimin derinlerine attımUzerine Celik kapilar kapattım beni oyle incittinki seninle olan iyi hatıraları (istedigim halde)bile hatırlıyamıyorum Sen cezani kendi kendine verdin

Bu şehirden her gidişinde şehri sanki ben uğurluyorum sen benden gideli cok oldu ama bensana hala el sallıyorum

Sensiz Yaşamak Yanmaktan da Beter be gulum

Huzunler Buldum kendimi, Sensizliğin icinde Tarumar Oldum gezerim Sokaklarda Serseri, Beni Bıraktın Ya Huzunlerimin Sozleri Sana Be guzelim

Bu gece Huzun Bastı odama uzuntulerim dert ortağım oldu masamda, bir silah bir sozlerin yanımda, ya cekip vurucam kendimi, yada uzutu dolu sozlerimle olurum Sensiz Gecemde

Ne Huzun Bitirdi Beni Nede uzuntun bitirdi icimdeki sevgiyi, Aldatılmak varmış kaderimde OLmayan Aşkmış SahtekarlıklarLa Suslemişsin Sen hayatını

Acı Sozler Soylesende suratıma Bu Kalp Senin başkası Olmaz Bundan Sonra

Acılar icinde gecsede omrum seni sevmiş bu deLi Gonlum

Acı Cekiyorum gecenin Soğuk Havasında Acı Sozlerinle ısınıyorum Senden Mahrum SersefiL odamda

Cok uzaktasin beni duymazsin unuttun beLki de hatirLamazsin hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesin

Alıntı

Üst Alt