B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 Kas 2023 #1 Ne olur bu gece uykumu bolme Var git duşlerimden, var git bu akşam Tam unuttum derken aklıma duşme Var git hayalimden, var git bu akşam Yağmur istiyorsan gozyaşıma bak Yangın istiyorsan yureğime bak Ne olursun beni benimle bırak Var git gozlerimden, var git bu akşam Nasıl unutulur boyle sevgiler Neler yaşamıştık bir duşun neler Her koşede durur senden golgeler Var git gozlerimden, var git bu akşam Aldığım her nefes seni fısıldar Gelir ta kalbimden vurur şarkılar Sana mı sozlenmiş butun akşamlar Var git anılardan, var git bu akşam AHMET SELCUK İLKAN
Ne olur bu gece uykumu bolme Var git duşlerimden, var git bu akşam Tam unuttum derken aklıma duşme Var git hayalimden, var git bu akşam Yağmur istiyorsan gozyaşıma bak Yangın istiyorsan yureğime bak Ne olursun beni benimle bırak Var git gozlerimden, var git bu akşam Nasıl unutulur boyle sevgiler Neler yaşamıştık bir duşun neler Her koşede durur senden golgeler Var git gozlerimden, var git bu akşam Aldığım her nefes seni fısıldar Gelir ta kalbimden vurur şarkılar Sana mı sozlenmiş butun akşamlar Var git anılardan, var git bu akşam AHMET SELCUK İLKAN