B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Ara 2023 #1 Veremle Savaş Eğitimi Haftası Hakkında Kısa Anlamlı şiirler Verem haftası ile ilgili en guzel şiirler Kan Şiiri Once oksuruverdim, Oksuruverdim hafiften, Derken ağzımdan kan geldi, Bir ikindi ustu, durup dururken Meseleyi o saat onladım, Anladım ama, iş işten gecmiş ola! Şoyle bir erafıma baktım, Baktım ki yaşamak guzeldi hala Mesela gokyuzu Maviydi alabildiğine İnsanlar dalıp gitmişti Kendi alemine Muzaffer Tayyip Uslu Veremden Korkma Doğduğum gun yapılmış Verem aşısı bana Okulda da yapıldı Buyuyunce koluma Genclere, yaşlılara Sezdirmeden sokulur, Bir fırsatını gozler, İnsanı yere vurur Neden korkacakmışım O cirkin hastalıktan, Kurallara uyarsam Gecmez bile yanımdan Gunumuzde ilaclar Veremi engelliyor, Doktorlar sabah akşam; Veremden korkma! diyor Korkmuyorum veremden, Cunku aşılıyım ben, Sen de aşılan kardeş, Sen de canavarı yen Sait Kırkgozlu Verem Bunun Adı Şiiri Verem bunun adı Olduruyor insani Aman dikkat et Yakalanma mikroba Yakalanma vereme Sonucu kotu olur Kan kusmak istemezsin Verem bunun adı
Veremle Savaş Eğitimi Haftası Hakkında Kısa Anlamlı şiirler Verem haftası ile ilgili en guzel şiirler Kan Şiiri Once oksuruverdim, Oksuruverdim hafiften, Derken ağzımdan kan geldi, Bir ikindi ustu, durup dururken Meseleyi o saat onladım, Anladım ama, iş işten gecmiş ola! Şoyle bir erafıma baktım, Baktım ki yaşamak guzeldi hala Mesela gokyuzu Maviydi alabildiğine İnsanlar dalıp gitmişti Kendi alemine Muzaffer Tayyip Uslu Veremden Korkma Doğduğum gun yapılmış Verem aşısı bana Okulda da yapıldı Buyuyunce koluma Genclere, yaşlılara Sezdirmeden sokulur, Bir fırsatını gozler, İnsanı yere vurur Neden korkacakmışım O cirkin hastalıktan, Kurallara uyarsam Gecmez bile yanımdan Gunumuzde ilaclar Veremi engelliyor, Doktorlar sabah akşam; Veremden korkma! diyor Korkmuyorum veremden, Cunku aşılıyım ben, Sen de aşılan kardeş, Sen de canavarı yen Sait Kırkgozlu Verem Bunun Adı Şiiri Verem bunun adı Olduruyor insani Aman dikkat et Yakalanma mikroba Yakalanma vereme Sonucu kotu olur Kan kusmak istemezsin Verem bunun adı