Son Konu

Viber Bilgisayara Nasıl Kurulur?

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Viber Bilgisayara Nasıl Kurulur?

imagesviberbilgisayaranasilkurulur5ad0f6ac8639apng
Android yada IOS işletim sistemi ile calışan akıllı telefonlarda pek cok kişi tarafından kullanılan mesajlaşma ve internet uzerinden konuşma uygulaması olan Viber artık bilgisayarlarda…

Viber bugun yaptığı guncelleme ile Windows ve Mac işletim sistemli masaustu bilgisayarlarda da hizmet vermeye başladı Kurulumu yapmak icin aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterlidir

Oncelikle BURADAN bilgisayarınıza uyumlu VİBER uygulamasını indirin

Bilgisayarınıza uygulamayı indirdikten sonra cift tıklayıp programı calıştırın

Karşınıza gelen kucuk kutucukta kullandığınız android yada IOS işletim sistemli akıllı telefona sahip olup olmadığınızı soracak Eğer telefonunuzda Viber uygulaması var ise YES butonuna tıklayın

viberpc6729

Şimdi VİBER uygulaması yuklu olan akıllı telefonunuza ait telefon numarasını isteyen bir kutucuk cıkacak karşınıza Buraya telefon numaranızı yazın Ancak muhtemelen bende olduğu gibi sizdede aynı ekran donup duracak Bunun nedeni numaranın başına mutlaka 0 (sıfır) yazın Yani numaranızı 05xx xxx xx xx şeklinde girin

viberpc29539

Şimdi sizden hangi işletim sistemini kullanıyorsanız telefonda o simgeye tıklamanız istenecek Telefonunuzun işletim sistemine uygun olan simgeyi tıklayın ve acılan google sayfasından telefonunuza VİBER’i tekrar yukleme yapın

viberpc36641

Telefonunuzdaki işlemi tamamladıktan sonra tekrar aynı işlemleri yapmanız gerekebilir Ben birkac denemeden sonra başarılı bir şekilde bilgisayarıma VİBER uygulamasını kurdum Son olarak cep telefonunuza gelecek olan viber kodunu acılan pencereye yazın ve ENTER VİBER butonuna tıklayın

viberpc52714

Üst Alt