Son Konu

Viewsonic Tablet Bilgisayarı

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
ViewSonicin 7 İnclik Tablet Bilgisayarı

ViewSonic, ilk olarak Mobile World Congress etkinliğinde duyurduğu tableti sonunda hazır hale getirdi ve bazı merkezlere gondermeye başladı

Son gunlerde pazara sunulan bircok tabletin Android işletim sistemine sahip olması, Google'ın kucuk yeşil robotunun gucunu ortaya koyması acısından onemli bir gosterge Bu alana yeni bir uye de ViewSonic'den geldi Firmanın IFA 2019'da da sergilenen tablet bilgisayarı, Android 22 Froyo işletim sistemini taşıyor 7 inc cozunurluğundeki tablet bilgisayar coğunlukla uygun fiyatlı bir tablet izlenimi taşıyor

Her ne kadar boyutsal anlamda Samsung Galaxy Tab ile onemli benzerlikler taşıyor gibi gorunse de Tab'e gore donanımsal anlamda cok daha zayıf bir cihaz ViewPad 7 Tablet dunyasına dahil olmak isteyen ve uygun fiyatlı bir cihaz arayan tuketicileri cezbedecek bir donanıma ve fiyata sahip olan tabletim, kapasitif dokunmatik ekranı bulunuyor

Donanım

ViewSonic ViewPad 7, 600 MHz'lık bir Qualcomm Snapdragon işlemciye sahip Uzerinde 512 MB ram bulunan cihazın bu donanımı Froyo icin gayet yeterli Ozellikle ram miktarının yuksek tutulması tableti rahatlatan onemli bir unsur

Sim Kart Desteği ve 3G

ViewPad 7 standart sim kartları kullanıyor Ustelik bu sim kart ile hem ses hem de veri iletişimi sağlayabilmek mumkun Cihazın uzerinde dahili bir mikrofon hoparlor yer alıyor 3G data bağlantısı kurarak mobil internet erişimine olanak tanıyan tabletin 36 Mbps HSDPA desteği de mevcut

WiFi, GPS ve MicroSD kart desteği

Tabletin WiFi, GPS, Bluetooth 21 ve microSD kart yuvası bulunuyor Bu yuvayı kullanarak 32 GB'a kadar MicroSD kartları cihazda kullanabilmek olanaklı

Ekran Cozunurluğu

ViewPad 7'nin 7 inclik ekranı 800x480 piksel cozunurluk uretebiliyor Bilindiği gibi Samsung'un tabletinde bu oran 1024x600 piksel şeklindeydi

Fiyatı ve Cıkış Tarihi

Ekim ayında Avrupa'da vitrinlerdeki yerini almış olacağı belirtilen tabletin sim kilitsiz ve data paketsiz olarak satılacağı belirtilmiş Fiyatın ise 400 €'nun uzerinde olmayacağı gelen duyumlar arasnda

Üst Alt