Son Konu

Vivo bütçe dostu yeni akıllı telefonunu duyurdu!

seocu

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
imodifier

Vivo, görünüşe nazaran Y serisi akıllı telefonlarından yeni bir model daha piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket yeni akıllı telefonu ile bütçe dostu bir seçenek sunacak. Kelam konusu akıllı telefon, yakında Hindistan pazarı için piyasaya sürülecek olan Vivo Y35 4G olarak karşımıza çıkacak.

Daha evvel, bölgedeki BIS sertifikasyon web sitesinde görülen akıllı telefonla ilgili ayrıntılar orta ara gelmeye başlamıştı. Artık, güvenilen bir kaynak olan Paras Guglani ve RootMyGalaxy tarafından yeni bir tanıtım görseli posteri paylaşıldı.

Vivo bütçe dostu yeni akıllı telefonunu duyurdu!

adsiz-Q68Y.png

Bu poster, akıllı telefonun renk seçenekleri hakkında ayrıntı sundu diyebiliriz. Postere nazaran aygıt Dawn Gold renk seçeneğinde geliyor. Şimdiye kadar bildiğimiz kadarıyla Y35 modeli, geride 50 megapiksel birincil sensör, 2 megapiksel bokeh kamera ve 2 megapiksel makro lensten oluşan üçlü kamera kurulumuyla gelecek.

Bu ortada ön tarafta 16 megapiksellik bir selfie kamerası olacak. Ayrıyeten pazarlama posteri, akıllı telefonun 256 GB dahili depolama ile eşleştirilmiş 8 GB RAM'e sahip en az bir yapılandırmayla piyasaya sürüleceğini de ortaya koydu. Bilhassa, akıllı telefon ayrıyeten 8GB sanal bellek genişletmeyi de destekleyecek. Görünüşe nazaran aygıt, 44W FlashCharge süratli şarjı destekleyen 5.000 mAh pil ile gelecek. Akıllı telefon Dawn Gold renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek, fakat Çinli akıllı telefon üreticisi aygıtı Siyah renk varyantında da piyasaya sürmeyi planlıyor. Yeni sızıntı, yaklaşmakta olan akıllı telefonun bir Qualcomm Snapdragon 680 işletim sistemi ile donatılacağını da ekliyor. Ayrıyeten Android 12 işletim sistemi tabanlı FunTouch OS 12'de çalışacak. Öteki özellikler ortasında 6.58 inç FHD+ ekran, özel microSD kart yuvası ve USB Type C şarj ilişki noktası yer alıyor.

Üst Alt