B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 21 Ara 2023 #1 Burak Kut Benimle Oynama şarkı sozleri Volga Tamoz Burak Kut Benimle Oynama şarkısı sozu Yalnızlıklardan yoruldum usandım Sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım Sımsıkı saran ateşi gozledim O sımsıcak bakan gozleri ozledim Tutuşur anılar uykusuzluğumda Yetişir sevdalar umutsuzluğumda Bin korku sarar senin yokluğunda Yangınlar cıkar susuzluğumda Aşkına yuruyen sesimi duyuyorsun Gittikce buyuyen dert oluyorsun Sana soyluyorum farkında mısın ama Seni seviyorum ah biliyorsun Benimle oynama soyledim sana Şansını zorlama uğurlar olsun
Burak Kut Benimle Oynama şarkı sozleri Volga Tamoz Burak Kut Benimle Oynama şarkısı sozu Yalnızlıklardan yoruldum usandım Sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım Sımsıkı saran ateşi gozledim O sımsıcak bakan gozleri ozledim Tutuşur anılar uykusuzluğumda Yetişir sevdalar umutsuzluğumda Bin korku sarar senin yokluğunda Yangınlar cıkar susuzluğumda Aşkına yuruyen sesimi duyuyorsun Gittikce buyuyen dert oluyorsun Sana soyluyorum farkında mısın ama Seni seviyorum ah biliyorsun Benimle oynama soyledim sana Şansını zorlama uğurlar olsun