B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 21 Ara 2023 #1 Serdar Ortac Karabiberim şarkı sozleri Volga Tamoz Serdar Ortac Karabiberim şarkısı sozu Bu gece gel benim ol diyemem Sana ben aşkımı soyleyemem Utanırım beni op diyemem Ele gune sorma beni yaralama Vurma beni Hani o tatlı gonul ciceğim Hani kanatlı beyaz meleğim Bu gece zevki sefa edelim Şerefine vur kadehi, meze yapıp Harca beni Karabiberim vur kadehlere Hadi icelim, icelim her gece Zevki sefa doldu gonlume Hadi icelim acıların yerine
Serdar Ortac Karabiberim şarkı sozleri Volga Tamoz Serdar Ortac Karabiberim şarkısı sozu Bu gece gel benim ol diyemem Sana ben aşkımı soyleyemem Utanırım beni op diyemem Ele gune sorma beni yaralama Vurma beni Hani o tatlı gonul ciceğim Hani kanatlı beyaz meleğim Bu gece zevki sefa edelim Şerefine vur kadehi, meze yapıp Harca beni Karabiberim vur kadehlere Hadi icelim, icelim her gece Zevki sefa doldu gonlume Hadi icelim acıların yerine