habercibotu
Yeni Üye
Mücadele sonrası beIN SPORTS mikrofonlarına konuşan Atakaş Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, "Oyun gitti geldi, Kasımpaşa da kazanabilirdi. İki takım da iyi mücadele etti. Yaptığımız değişikliklerin katkısı, elimizdeki bütün kozları kullanmaya çalışmamız bizim biraz daha maçı istediğimizi gösterdi." dedi.
Christian Atsu'ya ayrıca değinen Demirel, "Benim orta yap dememe rağmen kaleye vurdu. Atsu geldiği günden beri çok çalışıyor. Kupa maçında sakatlanmıştı o günden beri hazırlamaya çalışıyoruz. Kaybetmek istemediğim bir oyuncu. Geçen hafta oynamak istediğini söyledi oynamayacaksam ben gidip başka yerde oynamak istiyorum dedi. Oynamayı istiyor isteyince de Allah veriyor. Bugünkü maçı Atsu'ya armağan ediyorum." şeklinde konuştu.
Hakemlere değinmek istediğini söyleyen Volkan Demirel, "Sadece benim için konuşmuyorum. Maç 6 dakika uzatılıyor, Selçuk'la berabere itiraz ediyoruz. İkimiz itiraz ettiğimize göre sen haksızsın bu bir. İkincisi Kasımpaşalı oyuncular bile penaltı diyor. Hakem, VAR var ne yapıyorlar anlamıyorum. İnsanları gerçekten kırmak istemiyorum. Neden böyle bir karar veriyorsun diyorum, kurallar değişti diyor. Bu kurallar sezon içinde kaç kere değişiyor. Değişiyorsa neden bize söylemiyorsunuz sunum yapmıyorsunuz. Sadece benim için değil. Çalışıyoruz emek veriyoruz. MHK'nın başına çok sevdiğim saydığım bir hanımefendi geld lütfen dikkat edelim. Art niyetli insanlar varsa ayıklayalım. Türk futbolu neden düzelmiyoruz diyoruz böyle düzeltemeyiz ki her yer yanlış. Tüm takımlar için konuşuyorum. Bugün bu yanlışlarla mağlup olsak ligden düşmenin en büyük adaylarından olacaktık. İnsanlar emek veriyor. Doğru bir tanedir. Lütfen rica ediyorum." dedi.