D dadaş Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,364 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 12 Eyl 2024 #1 Waffle Tanımı İçin Malzemeler 2 adet yumurta 1 yemek kaşığı toz şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 çay kaşığı tuz 1.5 su bardağı un 1 su bardağı süt 1/4 (çeyrek) su bardağı sıvı yağ Üzeri için; Sürülebilir çikolata Muz Pasta süsü Çilek sosu Waffle Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurtaları kırıp şekeri ekleyin düzgünce çırpın. Süt, yağ ve tuzu ekleyip çırpmaya devam edelim. En son un vanilya ve kabartma tozunu da ekleyin ve homojen bir hal alana kadar uygunca çırpın topak kalmaması kıymetli. Ben bu tanımı 19 cm waffle makinasında yaptım ve 6 tane çıktı. Siz isteğe nazaran tarihi azaltıp çoğaltabilirsiniz. Evde bulunan gereçlerle süsleyin. Tercihe nazaran çilek, kivi ve ananas da kullanabilirsiniz. Afiyet olsun . Waffle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Waffle Tanımı İçin Malzemeler 2 adet yumurta 1 yemek kaşığı toz şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 çay kaşığı tuz 1.5 su bardağı un 1 su bardağı süt 1/4 (çeyrek) su bardağı sıvı yağ Üzeri için; Sürülebilir çikolata Muz Pasta süsü Çilek sosu Waffle Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurtaları kırıp şekeri ekleyin düzgünce çırpın. Süt, yağ ve tuzu ekleyip çırpmaya devam edelim. En son un vanilya ve kabartma tozunu da ekleyin ve homojen bir hal alana kadar uygunca çırpın topak kalmaması kıymetli. Ben bu tanımı 19 cm waffle makinasında yaptım ve 6 tane çıktı. Siz isteğe nazaran tarihi azaltıp çoğaltabilirsiniz. Evde bulunan gereçlerle süsleyin. Tercihe nazaran çilek, kivi ve ananas da kullanabilirsiniz. Afiyet olsun . Waffle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı