G Garfield Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 171,000 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 3 Ara 2023 #1 Yalancı Tavuk Göğsü (Lotuslu) Tanımı İçin Malzemeler 1 lt süt 125 gr tereyağ 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un 1 paket vanilya Üzeri için; Lotus kreması Lotus bisküvi (üzeri için dilerseniz tarçın yahut çikolatada kullanabilirsiniz) (isteğe bağlı damla sakız ekleyin, ben eklemedim) Yalancı Tavuk Göğsü (Lotuslu) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak tereyağını eritin. Unu ekleyin ve 5 dk kadar kavurun. Sütü ekleyin ve akabinde şekeri ekleyip çırpıcı ile süratlice karıştırın. Krema kaynayınca ocaktan alın. Vanilyayı ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Kremayı mikser ile 7-8 dk çırpın. ( bu kısım kıymetli, kesinlikle çırpın). Orta uzunluk borcamın altını azıcık su ile ıslatın. Kremayı borcama ek edin. Ilıyınca streç sinema sarıp soğuması için 1 saat dolaba kaldırın. Lotus kremayı eritin ve tatlının üzerine ek edin. Kırılmış bisküvi ile kaplayın. 2 -3 saat dolapta soğusun. Dilimleyerek servis edin. Afiyet olsun. Yalancı Tavuk Göğsü (Lotuslu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yalancı Tavuk Göğsü (Lotuslu) Tanımı İçin Malzemeler 1 lt süt 125 gr tereyağ 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un 1 paket vanilya Üzeri için; Lotus kreması Lotus bisküvi (üzeri için dilerseniz tarçın yahut çikolatada kullanabilirsiniz) (isteğe bağlı damla sakız ekleyin, ben eklemedim) Yalancı Tavuk Göğsü (Lotuslu) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak tereyağını eritin. Unu ekleyin ve 5 dk kadar kavurun. Sütü ekleyin ve akabinde şekeri ekleyip çırpıcı ile süratlice karıştırın. Krema kaynayınca ocaktan alın. Vanilyayı ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Kremayı mikser ile 7-8 dk çırpın. ( bu kısım kıymetli, kesinlikle çırpın). Orta uzunluk borcamın altını azıcık su ile ıslatın. Kremayı borcama ek edin. Ilıyınca streç sinema sarıp soğuması için 1 saat dolaba kaldırın. Lotus kremayı eritin ve tatlının üzerine ek edin. Kırılmış bisküvi ile kaplayın. 2 -3 saat dolapta soğusun. Dilimleyerek servis edin. Afiyet olsun. Yalancı Tavuk Göğsü (Lotuslu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı