Son Konu

Yalnızlık Sozleri Kısa yalnızlık Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Yanlızlık Mesajları Yalnızlık Sozleri Kısa yalnızlık Sozleri

Sonsuzluğum beni tanımadı yanlızlığım fırtınalı

bir yurek nelere yeterse,bir can nekadar severse,bir damardan nekadar cok kan gecerse,yasam bir omre nekadar deyerse sende benim icin okadar degerlisin seni hep sevecegim sen beni sevmesende bunu unutmaHep kalbimdesin

Seni sensizlikle hatırlayıp seni duşunuyorum, bu haytta sensiz kaldım,yanlızım uşuyorum

MUTLU yaşa ki kapıdaki yalnızlık yalnızlığından utansın

dun yine hic tanımadığım bi erkeğe sırf sana benziyo diye usulca sokulup merhaba dedim

Yenildim,,, ac kapını yalnızlığım, ben geri geldim

bi yurek vardır hep kırılan bir sevgi vardır hep mahvolan bir kişi vardır hep sevipte kalbi kırılan bide yalnızlık vardır herzaman yanında olan

Sesini ozlemişken Suskun kalbim, Hala Git Diyorsun bana Bırak diyorsun beni hayatımla Başbaşa, Peki Sen Boyle istiyorsun ya Ben Ne yapayım olumun Soğuk Kucağında?

Yalnızlığım Seni Unutmayla Biticekse Seni Unutmak icin kalbimi Sokerdim Ama benim kaderimde yazılı Yalnızlık

Boş Odamda Yine Ben ve Sana bestelediğim Şarkılarla Başbaşa Kaldım Ben Yine Sensiz ve Yine Yalnizim Sevgilim

Alışamadım Sensizliğe Alışamadım Senin cekip Gitmelerine, ve Malesef Alışamadım Gulmeye ozur Dilerim hayat Yine Yalnızım!

Aslında ben seni değil sen beni kaybettin, gidene 3 gun ağlarım sonra yalnızlığıma sarılır unutmaya calışırım vefasızdı gitti derim

Seninle bir cekirdek ailenin yapı taşlarını oluşturmak isterken, sen ne cekirdek bıraktın ne taş bıraktın deprem gibi geldin ve gittin

Asla Unutmadım ve Unutmayacağım Bu kalp Seni unutmak icin Sevmedi yalnız kalsamda hayalinle Avunmasınıda Oğrendim Ve şarkılarada yalnızlığımı Oğrettim!!!

Son kez Duydum sesini titrek ve urkekdi sakladığın bir şey vardı belli, Adı Yalnızlıktı Cumlelerde Gizli

Yalnızlığımın Başkadığı yerde, Korkularım Bitmiş Demektir

Ben Yalnızlığı Sectim, Aşk Acısını Terk ettim!!!

Sen yalnızlık nedir Bilirmisin? Bilseydin beni terk Etmezdin! Sen Olum nedir Bilirmisin? Şimdi Olumu Senden Daha Cok Sevdim!

Gidiyorsun ya uzaklara Hic Bilmezdim benden Boyle Kacacağını yavaşca, Şimdi bakıyorumda Maziye 3 Sene Hayatımızda Sadece Yaşanan Kısa Bir fiLm Olmuş 3 Saatlik

Kalbimde Bıraktığın Acının Eseri Nasır tuttu Artık Atmaz Oldu kalbim, Bakmaz Oldu Gozlerim En Kotusude yalnızlık Oldu Dertlerim

Yalnız Kaldaıysam Sebebi ben Değil, Dunyadaki Oyunculardır

Sonunda yalnız kalacağımı Bilseydim Seni Değil, Hayallerle yaşamayı tercih Ederdim

Yalnızlığım tek Dostudur Sigaram, Gozyaşlarımın tek Sebebidir Ayrılığın şarkısı Benden Sana Gelsin Belki Sende Bir Gun Yalnızlığı Seversin bana Bıraktığın Gibi

uyku uzak kaldı bana ne gulmek ne koşmak istiyorum artık hatta ayakta duramaz hale geldim tek tutunduğum dalım var Oda YALNIZLIK!!!

Yalnızlık Filminin En inandırcı Sahnesini yaşıyoruız Sen Bırakıyorsun Ben ise Ağlıyorum

Bıraktığın Sadece Ellerim Değil Bıraktığın Aslında Benim Umut Bağladığım hayallerimdi

Karanlık Bir Dunyada yaşıyorum Sessiz Sakin Bir Hayatın Yalnız kalmış Şiiriyim

sigaramdaki dumadın sigarayı bıraktım kadehhimdeki ickiydin ickiyi bıraktım geceleri ruyamdın uyumayı bıraktım baktım sensiz yaşanmıyor yaşamayı bıraktım

Bir yurek nelere yeterse, bir can bir canı ne kadar severse bir damardan ne kadar cok kan gecerse, yaşam olume ne kadar değerse, sen de benim icin o kadar değerlisin

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,cekici ve guzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen bir tanesin

Bugun mavi bulutları avucunuza mutluluğu baş ucunuza sevgimi de usulca kalbinize koyuyorum Guneş yalnızca sizin icin doğsun sizi seviyorum! Sevgililer gununuz kutlu olsun

Sabah seni izlemesi icin bir melek yolladım peşinden ama duşunduğumden de erken dondu Ne oldu dedim? Bir melek asla başka bir meleği izleyemezdedi Canım

Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen yere duşen her yağmur damlasını tutmaya calış;tutabildiklerin senin sevgin, tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir

Gozlerinde mutluluk, aşk, sevgiyi gordum Aşkım

Bir Gun Cehennemde Karsılaşabiliriz Sen Kalp Hırsızı Olduğun icin , Bense Tanrıyı Bırakıp Sana Taptığım icin

GUNEŞİN BUZ TUTTUĞU YERDE BİR ALEV GORURSEN O BİL Kİ YALNIZ VE YALNIZ SENİN İCİN YANAN KALBİMDİR

Dunyadaki en guzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki ?

insanlar kırmızı gullerin peşinde koşarken ayakları altında ezilen papatyaların farkına bile varmazlar

Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur

En surekli aşk karşılığı olmayan aşktır

İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama donupte kendi peşlerinden koşanlara hic bakmazlar

Nice insanlar gordum kalpleri bomboş ama mutlu, cok az insanlar gordum kalpleri sevgiyle dolu ama aşk ateşiyle yanıp kavrulan, huzunlu ve mutsuz!

Ben seni unutmak icin sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil gunesin cıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım

Gokyuzundeki butun yıldızları toplasan bir tek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin

Sen benim hayatımda olduğun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptiCunku sen benim icin daima tektin

Eğer geceler seni duşunduğum kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı

Sen gozlerimde bir damla yas olsaydın seni kaybetmemek icin omur boyu ağlamazdım!!!

Hayatta uc şeyi sevdim Seni, Kalbimi, Umit Etmeyi Seni sevdim, sensin diye Kalbimi sevdim, seni sevdi diye Umit etmeyi sevdim, belki seversin diye

YALNZILIK DİŞ AGRISINA BENZER SANCISI GECE BAŞLAR

Kaderim sensizlikse,Kaderim Yalnızlıksa kaderim unutulmaksa, Kaderim kalleşce Vurulmaksa ben kaderimin Arkasındayım

Korkum Sevmek Değil; Korkum Sevipte Ayrılmak Korkum Kurşun Yemek Değil;Kalleşce Arkadan Vurulmak Korkum Olum Değil, UNUTULMAK!!!

Gecenin Issız Karanlıgında Umitlerimin Tukendigi Anda Tek Kişi İstiyorum YANLIZLIGIMA!!!

benim yalnızlığım seni getirmeli gecelerdeılık bir yaz gecesi katran karası yuzun kah yaşanmışlığa, kah yaşanacaklara bir kufur savurmalı kafa tutmalı dalga dalga vurmalı gercekler yuzune donup ardına bakmalı korkmamalısın bir kez daha, bir kez daha demelisin

her aya baktığında beni hatırla,yıldızlar gozlerine takılırsa gozlerine baktığımı sakın unutma,avuclarına bir yaprak duşerse sakın bırakma akşam olup gun battığında ışıklar yanıp,ay cıktığında gozlerine uyku dolup taştığında benim de seni sevdiğimi ve ozlediğimi sakın unutma!

hapislik tutsaklık bir yana dayanamıyorum yokluğuna

Yine yalnız bıraktın Yine tek başıma duşuyorum Kar Tanesiyim ama Sen yoksun uşuyorum

YANLIZIM DİYE UZULME! ZATEN İNSAN DOĞARKENDE,OLURKENDE YANLIZDIR!

vakit gece yarısı ben hala seni duşunuyorum icimde tarif edilemez huzun gelecek mi diye ben duşunmeye devam ediyorum sensiz boş geceler de yalnız başıma gelirsin diye

Seni ozlemek canıma tak etti Birtanem ozlemek,izlemek yollarını gozlemek Hep seveceğim seni omrumun sonuna dek

imagesyalnizliksozlerikisayalnizliksozleri5ad97e65ec91b

Üst Alt