bilgiliadam
Yeni Üye
Akustik Alperin yeni klibi akustik alper yeni şarkısı yankı alper, yeni klibi, ben bir kere sevmişim seni, yeni şarkısına bomga gibi klip çeken ünlünün haberi burada arkadaşlar 1548661803 1548661803 yankialperinyeniklibi5c4eb4307f76cyankialperinyeniklibi5c4eb4307f76c yankialperinyeniklibi5c4eb4307f76c Çiçeği burnunda yeni şarkıcı Akustik Alper, bomba gibi yeni klibi ile beğeni toplayacağa benziyor Melek'leryankialperinyeniklibi5c4eb43084b60alt Çıkış şarkısı olan 'Kaç Yazan'da Nez ile düet yapan yakışıklı popçu, ikinci klibini 'Ben Bir Defa Sevmişim Seni' adlı şarkısına çekti Müzik dünyasına yeni ve genç bir isim olarak antre yapan Akustik Alper 'YANKI' adını verdiği birincil albümünü 2010 yılında piyasaya çıkardı Müzik piyasasına birincil adımını attığı albümde Akustik Alper; çıkış şarkısı olan Kaç Yazarda Nez ile yaptığı düetle dikkatleri üzerine çekti Albümün 2 klibini sözü müziği kendisine ait olan Ben Bir Kere Sevmişim Seniadlı şarkısına çeken genç popçu benzer şarkı ile kışın yeşil sahalarda BJK taraftarlarının diline marş olmayı başardı Akustik Mayıs ayında bu albümde bir şarkısına daha klip çekeceğini ve gerisinde yaz için hareketli single çalışması ile raflarda yerini alacağının haberini verdi