bilgiliadam
Yeni Üye
Yanlızlık Smsleri Bir ses beklemek senden Benzi Atmış ummak Suskunluğun en zalim olduğu zamanlardayım Hiç bu değin uzun susmadın sevdiğim Hiç bu değin uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi götürmeden yanına! • MUTSUZ MILLET HER ZAMAN BIRSEYLER BEKLERLER, BUNU BILIYORUM CUNKU BEN DE HER ZAMAN BIRSEYLER BEKLIYORUM, LAKIN BIRSEYLER BEKLEDIGIM ICIN MI MUTSUZUM YAHUT MUTSUZ OLDUGUM ICIN MI BIRSEYLER BEKLIYORUM ONU ANLAMIYORUM • AKLIMDAYDIN GUN GECEYE DEVRILDIGINDE, GECE UZUNDU, YAGMURLUYDU, HAVA SOGUK SEN UZAKTIN! OYSA BIR SEN VARDIN ICIMI ISITACAK • NEKADAR GUZELDI SENLE BERABER OLMAK SIMDI YANLIZIM ELLERIM BASIMIN ARASINDA SENI DUSUNUYORUM • SIMDI BASKASININ OLSANDA,BOYNU BUKUK YALNIZ KALSAMDA,ELIMI TUTUP SACIMI OKSAMASANDA BILIYORUM YINEDE BENIMSIN • Sevdiğimden bu yanlamasına her acıyı tattım her çileye alıştım, yalnız senin yokluğuna alışamadımartık anlıyorum hasretten, gözyaşından başka bir şey vermemişsin bana • Sen benim !çimde açan bir güldünSönmek bilmeyen alevlenen !çimde başımı her yastığa koyuşta sen varsın hayallerimde Çünkü sen benim içimden söküp bir türlü atamadığımsın YAR • Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, vefat etmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş değil be aşkım başlıca vefat etmek sensizlikmiş • MEHTAP SULARDA GUMUSTEN BIR IZ BIRAKIRKEN, GOKTE YILDIZLAR PARLIYORDU YALNIZ KALDIGIM GUNLER VE GECELER, KALBIM HER YERDE SENI ARIYORDU • GIDECEGIM BURALARDAN DONMEM BIRDAHA SON BIRKEZ SARILAYIM BOYNUNA SEVIYORUM SENI AMMA DONMEM BIRDAHA YUREGIM SIZLIYOR ELVEDA • BULUTLARA YUKLEDIM OZLEMIMI RUZGARLARLA YOLLADIM SELAMIMI YAGMURLARLA YOLLADIM GOZYASLARIMI KUCUK MELEKLER GONDERDIM SENI OPMEYE GELDILERMI • VARSIN BOYLE GECSIN YALANCI GUNLER,VARSIN CANIMI ALSIN YINE YALNIZLIKKOKUNU VERIRKEN VAZOMDAKI GULLER YIKARMI SANDIN BENI BU YALANCI AYRILIK • Yağmur vuruyorsa pencerene anla fakat o vakit ben ağlıyorum Yağmur pencerene vururken, benim gözyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi • Hemen uzaktan bir kenttesin ve yağmur yağıyorsa Düşüyorsam yüreğine tane tane Ve sen istiyorsan, gelirim, serilirim kıyılarına • Sesin ruhumda bebek teni, sözün kalbimde çiçek seliLanet olsun yokluğuna, hasretin hiç bitmedi