Yanlızlık Smsleri Bir ses beklemek senden Benzi Atmış ummak Suskunluğun en zalim olduğu zamanlardayım Hiç bu değin uzun susmadın sevdiğim Hiç bu değin uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi götürmeden yanına! • MUTSUZ MILLET HER ZAMAN BIRSEYLER BEKLERLER, BUNU BILIYORUM CUNKU BEN DE HER ZAMAN BIRSEYLER BEKLIYORUM, LAKIN BIRSEYLER BEKLEDIGIM ICIN MI MUTSUZUM YAHUT MUTSUZ OLDUGUM ICIN MI BIRSEYLER BEKLIYORUM ONU ANLAMIYORUM • AKLIMDAYDIN GUN GECEYE DEVRILDIGINDE, GECE UZUNDU, YAGMURLUYDU, HAVA SOGUK SEN UZAKTIN! OYSA BIR SEN VARDIN ICIMI ISITACAK • NEKADAR GUZELDI SENLE BERABER OLMAK SIMDI YANLIZIM ELLERIM BASIMIN ARASINDA SENI DUSUNUYORUM • SIMDI BASKASININ OLSANDA,BOYNU BUKUK YALNIZ KALSAMDA,ELIMI TUTUP SACIMI OKSAMASANDA BILIYORUM YINEDE BENIMSIN • Sevdiğimden bu yanlamasına her acıyı tattım her çileye alıştım, yalnız senin yokluğuna alışamadımartık anlıyorum hasretten, gözyaşından başka bir şey vermemişsin bana • Sen benim !çimde açan bir güldünSönmek bilmeyen alevlenen !çimde başımı her yastığa koyuşta sen varsın hayallerimde Çünkü sen benim içimden söküp bir türlü atamadığımsın YAR • Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, vefat etmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş değil be aşkım başlıca vefat etmek sensizlikmiş • MEHTAP SULARDA GUMUSTEN BIR IZ BIRAKIRKEN, GOKTE YILDIZLAR PARLIYORDU YALNIZ KALDIGIM GUNLER VE GECELER, KALBIM HER YERDE SENI ARIYORDU • GIDECEGIM BURALARDAN DONMEM BIRDAHA SON BIRKEZ SARILAYIM BOYNUNA SEVIYORUM SENI AMMA DONMEM BIRDAHA YUREGIM SIZLIYOR ELVEDA • BULUTLARA YUKLEDIM OZLEMIMI RUZGARLARLA YOLLADIM SELAMIMI YAGMURLARLA YOLLADIM GOZYASLARIMI KUCUK MELEKLER GONDERDIM SENI OPMEYE GELDILERMI • VARSIN BOYLE GECSIN YALANCI GUNLER,VARSIN CANIMI ALSIN YINE YALNIZLIKKOKUNU VERIRKEN VAZOMDAKI GULLER YIKARMI SANDIN BENI BU YALANCI AYRILIK • Yağmur vuruyorsa pencerene anla fakat o vakit ben ağlıyorum Yağmur pencerene vururken, benim gözyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi • Hemen uzaktan bir kenttesin ve yağmur yağıyorsa Düşüyorsam yüreğine tane tane Ve sen istiyorsan, gelirim, serilirim kıyılarına • Sesin ruhumda bebek teni, sözün kalbimde çiçek seliLanet olsun yokluğuna, hasretin hiç bitmedi