iltasyazilim
Yeni Üye
Arkadaşlar şaka felan bir yana benim yaşım 18 e dayandı lakin hala sevgilim olmadı 1 2 defa denedim tanımadıgım kızlara öneri ettim okulda kabul etmediler yaklaşık 2 yıldırda kimseye çıkma teklifi etmedim çünkü tanıdıgım kız yok ve bilmiyorum bana tarafından alışılagelmiş bir tipim var fakat hoşlandıgım kızmı fazla güzel nedir anlamadım kabul etmiyor hiç bu aralar bir kızdan hoşlanıyorum ona nasıl açılabilirim hoşlandıgım kızada yakışıklı bir arkadaşım teklif etmiş fakat kabul etmemiş kız ozman beni hiç kabul etmez diye düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum taktik verin arkadaşlar
arkadaşlar ben o kıza öneri etmekten vazgeçtim pk olacagımıza hiç söylememek daha iyi kendimce, ne yapsam bilmiyorum hayatım çok can sıkıcı olmuş durumda nadiren çavuşu tokatlıyorum sıkıldım bundan böyle
seviglimin olması için ne yapmalıyım nerelere gitmelyiym felan bir bayanla konuşmayı bile unuttum en son 7 sınıftamı ne konuşmuştum giderken abaza degilim yalnızca kendime kadar bir seviglim olsa iyi olurdu dedim bu kızlarda hep yakışıklı erkek takıntısı var bu yüzden biz adi erkeklerde kız bulamıyoruz
arkadaşlar ben o kıza öneri etmekten vazgeçtim pk olacagımıza hiç söylememek daha iyi kendimce, ne yapsam bilmiyorum hayatım çok can sıkıcı olmuş durumda nadiren çavuşu tokatlıyorum sıkıldım bundan böyle
seviglimin olması için ne yapmalıyım nerelere gitmelyiym felan bir bayanla konuşmayı bile unuttum en son 7 sınıftamı ne konuşmuştum giderken abaza degilim yalnızca kendime kadar bir seviglim olsa iyi olurdu dedim bu kızlarda hep yakışıklı erkek takıntısı var bu yüzden biz adi erkeklerde kız bulamıyoruz