B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Kas 2023 #1 YAŞADIKLARIMDAN NELER OĞRENDİM? YAŞ 5 Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu oğrendim YAŞ 7 Meşrubat icerken gulersem ictiğimin burnumdan geleceğini oğrendim YAŞ 12 Bir şeyin değerini anlamanın en iyi yolunun bir sure ondan yoksun kalmak olduğunu oğrendim YAŞ 13 Annemle babamın elele tutuşmalarının ve opuşmelerinin beni daima mutlu ettiğini oğrendim YAŞ 15 Bazen hayvanların kalbimi insanlardan daha fazla ısıttığını oğrendim YAŞ 18 İlk genclik yıllarımın keder, şaşkınlık, ıstırap ve aşktan ibaret olduğunu oğrendim YAŞ 24 Aşkın kalbimi kırabileceğini ama buna değer olduğunu oğrendim YAŞ 33 Bir arkadaşı kaybetmenin en kestirme yolunun ona odunc para vermek olduğunu oğrendim YAŞ 36 Onemli olanın başkalarının benim icin ne duşundukleri değil, benim kendi hakkımda ne duşunduğum olduğunu oğrendim YAŞ 38 Eşimin beni hala sevdiğini, tabakta iki elma kaldığında kucuğunu almasından anlayabileceğimi oğrendim YAŞ 41 Bir insanın kendine olan guveninin, başarısını buyuk oranda belirlediğini oğrendim YAŞ 44 Annemin beni gormekten her seferinde sonsuz mutluluk duyduğunu oğrendim YAŞ 46 Yalnızca minik bir kart gondererek bile birinin gonlunu aydınlatabileceğimi oğrendim YAŞ 49 Herhangi bir işi yaptığımdan daha iyi yapmaya calıştığımda, o işin yaratıcılığa donuştuğunu oğrendim YAŞ 50 Sevgi, evde uretilmemişse, başka yerde oğrenmenin cok guc olabilecegini oğrendim YAŞ 53 İnsanların bana, izin verdiğim bicimde davrandıklarını oğrendim YAŞ 55 Kucuk kararları aklımla, buyuk kararları ise kalbimle almam gerektiğini oğrendim YAŞ 64 Mutluluğun parfum gibi olduğunu, kendime bulaştırmadan başkalarına veremeyeceğimi oğrendim YAŞ 70 İyi kalpli ve sevecen olmanın, mukemmel olmaktan daha iyi olduğunu oğrendim YAŞ 82 Sancılar icinde kıvransam bile başkalarına başağrısı olmamam gerektiğini oğrendim YAŞ 90 Kiminle evleneceğin kararının hayatta verilen en onemli karar olduğunu oğrendim YAŞ 95 Oğrenmem gereken daha pek cok şeyler olduğunu oğrendim OZDEMİR ASAF
YAŞADIKLARIMDAN NELER OĞRENDİM? YAŞ 5 Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu oğrendim YAŞ 7 Meşrubat icerken gulersem ictiğimin burnumdan geleceğini oğrendim YAŞ 12 Bir şeyin değerini anlamanın en iyi yolunun bir sure ondan yoksun kalmak olduğunu oğrendim YAŞ 13 Annemle babamın elele tutuşmalarının ve opuşmelerinin beni daima mutlu ettiğini oğrendim YAŞ 15 Bazen hayvanların kalbimi insanlardan daha fazla ısıttığını oğrendim YAŞ 18 İlk genclik yıllarımın keder, şaşkınlık, ıstırap ve aşktan ibaret olduğunu oğrendim YAŞ 24 Aşkın kalbimi kırabileceğini ama buna değer olduğunu oğrendim YAŞ 33 Bir arkadaşı kaybetmenin en kestirme yolunun ona odunc para vermek olduğunu oğrendim YAŞ 36 Onemli olanın başkalarının benim icin ne duşundukleri değil, benim kendi hakkımda ne duşunduğum olduğunu oğrendim YAŞ 38 Eşimin beni hala sevdiğini, tabakta iki elma kaldığında kucuğunu almasından anlayabileceğimi oğrendim YAŞ 41 Bir insanın kendine olan guveninin, başarısını buyuk oranda belirlediğini oğrendim YAŞ 44 Annemin beni gormekten her seferinde sonsuz mutluluk duyduğunu oğrendim YAŞ 46 Yalnızca minik bir kart gondererek bile birinin gonlunu aydınlatabileceğimi oğrendim YAŞ 49 Herhangi bir işi yaptığımdan daha iyi yapmaya calıştığımda, o işin yaratıcılığa donuştuğunu oğrendim YAŞ 50 Sevgi, evde uretilmemişse, başka yerde oğrenmenin cok guc olabilecegini oğrendim YAŞ 53 İnsanların bana, izin verdiğim bicimde davrandıklarını oğrendim YAŞ 55 Kucuk kararları aklımla, buyuk kararları ise kalbimle almam gerektiğini oğrendim YAŞ 64 Mutluluğun parfum gibi olduğunu, kendime bulaştırmadan başkalarına veremeyeceğimi oğrendim YAŞ 70 İyi kalpli ve sevecen olmanın, mukemmel olmaktan daha iyi olduğunu oğrendim YAŞ 82 Sancılar icinde kıvransam bile başkalarına başağrısı olmamam gerektiğini oğrendim YAŞ 90 Kiminle evleneceğin kararının hayatta verilen en onemli karar olduğunu oğrendim YAŞ 95 Oğrenmem gereken daha pek cok şeyler olduğunu oğrendim OZDEMİR ASAF