Son Konu

Yaşamla İlgili Anlamlı Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Hayatla İlgili Anlamlı Sozler

Calıştırdığımız insanlara iyi davrandığımızda, onların da muşteriye iyi davrandıklarını oğrendim

Kiminle evleneceğim kararının, hayatta verilen en onemli karar olduğunu oğrendim

Hayatta her zaman bir son tren olduğunu duşundum fakat; yıllar icerisinde bu son trenin hic gelmediğini oğrendim

Emek olmadan yemek olmayacağını duşundum ve buna inandım Sonra bir baktım ki; emeksizde yemek oluyormuş bunu da oğrendim

Dostuma gulumsedim, daha arkamı donduğumde onu bana gulerken gordum

Hayatın sarp ve dikenli yolları olmuyormuş, bu yollarda gezdikce yolları sarp ve dikenli yapan insanlar oluyormuş Ve sucu ne yazık ki hayata atıyorlarmış

Her şey iyi olacak diye duşunduk, sonunda bir baktık ki, uşuttuk

İyilikten zarar gelmeyeceğini oğrettiler; fakat; arkamızdan enayi denileceğini ne yazık ki; oğretmediler

Nereye gideceğini bilmiyorsan bu hayatta durakların cok olur

Neyi arayacağını bilmiyorsan bu hayatta, gocebe kuşlar gibi oradan oraya savrulursun

Nedensiz gidişlerin ardında mutlaka vardır bir gercek acıklama

Gulerken hep ne zaman ağlayacağımı merak ettim

Kimse istediği icin ağlamadı bu dunyada

Kaderin cilvesi dediler, bukalemun gibi hep renk değiştirdiler

Arkadaşlıkların, dostlukların en başında saygı yureklere kok salmalıdır Koku guclu olan yureklerde sevgi yeşermeye başlamalıdır

Mutluluk kapısı kapandığı zaman bir gun mutlaka bir diğeri acılır, fakat kapalı kapıya o kadar cok bakarız ki, yeni acılan kapıyı goremeyiz

Ne istiyorsanız onun hayalini kurun Gitmek istediğiniz yere gidin Olmak istediğinizi olun Cunku sadece bir hayatınız var Ve butun yapmak istediklerinizi yapmak icin sadece bir şansınız var

Cehaletle deha arasındaki gercek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hicbir sınırı yoktur

İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur

Ruyaları gercekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır

Boş zaman yoktur boşa gecen zaman vardır

Acınmaktansa kıskanılmak daha iyidir

Doğruluk sonsuzluğun guneşidir Nasıl olsa doğar

Biz, ilhamlarımızı, gokten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz

Hayat, duygulananlar icin bir trajedi, duşunenler icin bir komedidir

Hayat, iki dipsiz karanlık ortasında bir kibrit alevidir

Hayat, insana bağışlanmış değil, odunc verilmiştir

Hayat kendiliğinden ne iyi, ne kotudur; Ona iyiliği kotuluğu katan sizsiniz

Hayat bir tiyatro gibidir, en kotu insanlar en iyi yerde otururlar

Hayat mucadeleden ibarettir Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır, galip olmak, mağlup olmamak

Hayat, uzun bir insanlık dersidir

Hayat uc gunden ibarettir; dun, bugun, yarın

Hayat yaşla değil, yaşamakla anlaşılır

Hayat, zafer değil, savaştır

Hayatın değeri uzun yaşanmasında değil, iyi yaşanmasındadır

Hayatın gayesi calışmaktır; aksi takdirde gaye diye bir şey yoktur

Hayatın her anı bir karar zamanıdır

Hayatta rovanş yoktur

Yaşamda en onemli şey kazanclarımızı kullanmak değildir Bunu herkes yapar Asıl onemli olan kayıplarımızdan kazanc sağlamamızdır Bu zeka gerektirir; akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur

Dunyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle kuculur, bayağılaşırlar Buyukluk, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar

Aşktan korkmak, yaşamdan korkmak demektir ve yaşamdan korkanlar şimdiden uc kez olmuşlerdir

İki tur insan daima actır Biri bilimi arayan, diğeri de parayı

Doğruluk sonsuzluğun guneşidir Nasıl olsa doğar

Bir daha asla deme! Cunku yalan soylersin

Bazı şeyler nedensiz de guzeldir, neden aradığınız zaman, onu bulursunuz, ama guzelliğini yitirirsiniz

Bildiğim en iyi şey, zamanla oğreneceğimdir

Bir şeyi cok onceden beri biliyorsan, gecirdiği değişikliklerden haberin yok demektir

Üst Alt